Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

me se zda docela pochopitelne, ze rosina je soicialni konstrukt. Drive rodina neexistovala. protze neexistoval otec. Materska laska zrejme ano.

0 0
možnosti
JC

Rodinu nenáviděli už Marx a Engels.

Když u nás začali komunisti vládnout, dělali všechno proti rodinám. Teprve Husák otočil kormidlem.

0 0
možnosti
JS

Pro autora karmaR^R^R^

Jenom nějak nemůžu pochopit, jak člověk s jasnými názory a v dobrém slova smyslu konzervativní může být členem ČSSD, která se svým vedením výkonné moci snaží ovládat i osobní část života občanů. Chce pro nás "dobro" za každou cenu i kdyby to mělo končit státním bankrotem.

Přál bych vám, aby vás bylo v ČSSD víc, ale obávám se, že vás s takovými názory brzy zadupou do země.

Asi už sám přicházíte na to, že levicoví politici mají ve volebních kampaních sklon využívat mentálně méně vybavené občany, protože s těmito lze manipulovat takřka nepřetržitě.

1 0
možnosti
JP

J11o38s73e74f 57P29o10t96r

27. 1. 2016 21:16

Autore, máte naprostou pravdu, krásně jste to řekl.

Celá ta sranda začala, když J.J.Rousseau dal veřejnosti na vědomí, že člověk se rodí nahý a nevinný a v dalším životě ho zkazí společnost ve které žije. Proto s člověkem nic nenaděláte, ale změnit musíte společnost. Tuto myšlenku přijaly, samozřejmě kromě jiných, i dvě největší hnutí ve 20. století nacionální socialisté i reální socialisté. |Nacionální socialismus se snažil vypěstovat germánského nadčlověka, reálný socialismus nového sovětského člověka bez vady a hany, který bude snášet utrpení pro svou socialistickou vlast.

Bohudíky, obě hnutí byla odváta na smetiště dějin, bohužel z reálného socialismu zůstalo po Evropě neúrekom neomarxistů, kteří bez ohledu na tristní dějiny jejich hnutí ( mluví se o 100 milionech mrtvých) se dál snaží ovlivňovat náš život.

0 0
možnosti
JC

No však Rousseau všechny své děti zavrhl a poslal je do dětského domova, jen co byly odkojeny. V té době ve Francii být v dětském domově miminem znamenalo jistotu brzké smrti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik