Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Za mě - souhlasím s Vámi. Díky současnému vedeni EU je Evropa , ve kterou jsme doufali a která měla být lepší , totálně rozrýpaná . Stěhování národů do našich domovů , aniž se nás kdo zeptal , rozhodování bez našich souhlasů a proti našim zájmům. Korupční prostředí díky dotacím a snaha o vytvoření evropského super státu pod vlivem Německa . Absolutní nezájem o hranice a bezpečnost občanů. Odzbrojení slušných lidí , integrace na úkor svobod jednotlivce , nesmyslné zákazy a proč? Pro občany ne. Solidarita s cizími ale nikoliv s vlastními seniory a chudými . To je současnost a je to špatně.

9 0
možnosti
ZH

Tak hlavně se nezapomeňte podepsat pod nějaký ten dělnický dopis, až zase budou popravovat nějakou tu " Horákovou ". Rv

6 9
možnosti
PD

Pro lidi, kteří celý život dřeli, máte jen pochopení, nebo jim nějak konkrétně pomáháte - třeba dobrovolnou neplacenou prací? Nebo tady jen tak plácáte? Moji sousedi jsou spojení, 2x ročně dva týdny u moře, nová škodovka, lékařská péče jakou nikdy neměli. To vše díky tomu, že nás EU přijala a cpe do nás peníze abychom se rychleji dostali na západoevropskou úroveň.

6 10
možnosti
JL

Je to jak z marxistického školení.

6 5
možnosti
PV

Z vaší závěrečné věty"...že se tyto elity mýlí, a že jim to většina obyčejných lidí dá pocítit" až mrazí.

6 3
možnosti
Foto

Souhlasím. Asi začnu nosit brnění, kdyby mi ve slezině náhodou někdy chtěly přistát vidle.

0 0
možnosti
JK

Nějakou smyčkou jsem si vzpomněla na slova pana Babiše (který není ani starý, je movitý a úspěšný), co pronesl těsně po Brexitu a zřejmě i v důsledku toho, jak toto referendum dopadlo, tedy jen úryvek... že byl teď pracovně v Bruselu a setkal se tam při jednání s velkou arogancí vůči své osobě... a to je pan Babiš představitel státu ne nejmenšího z celé EU.. někdo to holt má v sobě, to mínění, že je lepší než ten druhý.

3 1
možnosti
PK

P11a97v71e56l 89K34u57l96a

12. 7. 2016 18:37

Pan Babiš NENÍ, představitel státu. Pan Babiš je člen vlády:-)

2 3
možnosti
TH

A co pro vás elity z ČSSD udělaly,aby vám bylo lépe?.

3 0
možnosti
ZB

Ten Váš "moudrý prostý lid" v boji proti elitám jednou pomohl k moci nacistum a podruhé komunistum...nic lepšího nepředvedl.Nebo Vy snad znáte zem,kde vládne "moudrý lid", je tam jako v pohádce a jde všem příkladem?;-)

14 7
možnosti
OK

Řekl bych, že pojem lid je velmi ošemetný, neb vytváří dojem jakési obecné vůle, schované za pseudobytost, která má nejspíše být redukcí v našem případě deseti milionů lidských bytostí na jednu jedinou nejprůměrnější z průměrných bytostí.

1 1
možnosti
MD

Opet velmi 'lidsky' clanek. Karma.

3 4
možnosti
TH

A až dá většina obyčejných lidí najevo elitám,že se mýlí,tak bude velmi nelidský,tento způsob myšlení.....Elita-kdokoliv bohatší než obyčejný člověk.

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik