Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konečně někdo v ČR pochopil účel, smysl, "myšlenkovou hloubku" a pravdivost všeslovanského pojetí pravdy pod bohem daného vedení nezničitelného ruského národa. A odhalil reakčnost, lživost a podlost západních médií vedených vrahy z "volstrýtu" ;-D

3 2
možnosti
SN

:-).....OBdivuji Vás! Dal jste si s tím velkou práci ! Já bych to nedokázal ! R^R^R^

10 4
možnosti
Foto

To je snad poprvé, co s vámi souhlasím. :-/:-)

2 1
možnosti
Foto

R^R^ Propaganda má obrovskou sílu a šly na na ni závratné sumy dolarů. Jak je možné, že USA podnikly protizákonné vojenské intervence do mnoha zemí světa a často i s podporou většiny svého obyvatelstva? Jak je možné, že Hitler mohl začít obsazovat jiné země v druhé světové válce za podpory většiny lidí v Německu? Hledání pravdy i v maličkostech stojí ale mnoho času a úsilí, výsledek nejistý, nedivím se lidem, že jsou vůči společenskému dění neteční a že nesledují politiku, nechodí k volbám... Co Vás nejméně zradí, je intuice. Vám karma!!

15 5
možnosti
FS

Pane Kindl,proč jste dal minus? Co napsal autor špatně?

5 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik