Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47i21ř85í 31R28o52d

2. 10. 2017 18:03

Já si tedy myslím, že mimo realitu jsou pokusy rozdmýchávat úvahy o vystoupení z EU. EU se musí změnit, ale s námi - ne bez nás!

0 0
možnosti
PV

O vystoupení ale pán nepsal že?

0 0
možnosti
KS

Když se evropská integrace zastaví, rozhodně se tím nespraví euro, francouzské firmy budou dál dávat žebrácké mzdy atd. Nevyřeší se tím vůbec nic.

0 0
možnosti
Foto

Myšlenka evropského státu se mi líbí, ale bohužel Brusel ji stále více devalvuje a odklání směrem k nějaké bizarní byrokratické džungli. Přišlo by mi logičtější nejprve na evropském ůzemí vytvořit z těch skoro 50 států a státečků nějakých 5-10 celků se společnou měnou i legislativou (nejlépe na bázi historické či jazykové příbuznosti) a z takových celků pak vytvořit jednotnou Evropu.

1 0
možnosti
Foto

Zásadním problémem EU je fakt, že do europarlamentu se odkládají nepohodlní politici z lokálních parlamentů...

Suma sumárum jde o spolek neschopných politiků, neodborníků s egem až na měsíci, kteří mají bohužel tu pravomoc vydávat směrnice, dle kterých členské státy przní vlastní zákony.

Myšlenka sama o sobě je vznešená, krásná a jistě i správná. Jenže EU umírá sama sobě navzdory a to právě díky nadutosti hlupáků s patentem na rozum ve všech oblastech... Už jen názor, že každý má právo žít v EU je hoden kandidatury na cenu za hloupost roku... Přesvědčení, že musíme být hodní na skupiny jejichž cílem nikdy nebude tolerance a soužití s majoritou, je také hodno metálu za šílenost...

Vrcholem je pacifismus a přesvědčení o tom, že v Evropě už nikdy žádná válka nebude... ta občanská je tak trochu za dveřmi...

4 0
možnosti
PM

Suma sumárum - nejde o nějaké nechopné nýmandy, ale o dobře placené lidi za to, že podpoří imigraci a pozdější válku v Evropě.

0 1
možnosti
OK

O53t77a 27K63i52n47c

28. 9. 2017 10:49

Mám takové tušení, že mimo realitu je autor tohoto blogu.

4 14
možnosti
PM

Spíš naopak - autor má zdravý selský rozum.

4 1
možnosti
PL

P51e14t25r 77L91a30n65g84e92r

27. 9. 2017 19:13

Pardon, ale vidíte to moc jednostranně a černobílé. Unie určitě své problémy má, nicméně je to správná cesta.

5 8
možnosti
Foto

Do nevolnictví, nebo nějakého druhu otroctví, určitě ano. V socialismu už jsme.

10 0
možnosti
JB

J18i93r54i 40B21o46r

27. 9. 2017 17:00

Nezdá se vám komické(nebo blbé) psát že nám sem západ dodává nekvalitní potraviny ,tvrdě žádat nápravu a když se jedná o náš Tuzemák tak se vztekat že jim do toho nic není.Myslíte že na to že je škodlivý měly přijít již před dvěma sty lety? Jste ubožák.

6 11
možnosti
LC

Drobný rozdíl bych tu ale viděl. Trávíme sami sebe. Mám vážné pochyby, že se náš tuzemák někam vyváží. A jestli ano, tak určitě stejný jaký konzumujeme my.

1 2
možnosti
Foto

Jsem pro Spojené státy Evropské. Jsem Evropan. Je moderní tady na EU nadávat, u tohoto autora dokonce několikrát týdně, ale nikdo nenabídne jiné řešení. Nadávali jsme na EU, jak dusí zemědělce, protože díky regulacím jsou nízké ceny některých potravin. Teď nadáváme na EU, protože je drahé máslo. Nadávali jsme na EU, že regulovala výrobu cukru. Teď po skončení regulace už se cukrovary obávají poklesu cen. A ještě k tomu rumu. Jsem rád že tuzemák dostal zákaz ten název RUM používat. Pak jsem teprve pochopil jak chutná opravdový rum. Celé je to o tom, že zapšklí lidé prostě nikdy nenajdou cestu ke svým sousedům, v tomto případě národ k národu. My jsme prostě sví, ale tak se nikdy z ničeho nevyhrabem.

19 17
možnosti
TB

Jste pro EU federaci, je to Vaše právo, já jsem zase pro společenství nezávislých a suverénních států jako v dobách EHS. Nicméně o tom by měli v referendech rozhodnout občané všech členských států EU a ne, aby bruselští "politruci" ten superstát vytvořili plíživě občanům navzdory ;-)

23 0
možnosti
ZJ

Evropa se stala dle Bruselských úředníků centrem všeho vědění a i centrem světa. Ostatní rozumně myslící si to ovšem nemyslí a proto dávám autorovi karmu!

A také se mi zdá, že ti co fandí EU již zapomněli na křik při demonstracích v roce 1989. Cituji: nejsme jako oni, nebudeme jezdit v 613, nechceme cizí armády na svém území, svoboda podnikání...........

10 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik