Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zákon bude určitě přijat v nějaké šílené podobě a nepochybně bude následovat spousta novel zákona, jak už je tak v kraji zvykem. Ale to je vlastně nepodstatné, protože žádný takový zákon by vůbec neměl být ani předložen, natož pak schválen a je jedno v jaké podobě. Provozování pohostinství je živnost a ta by neměla být omezována nijak. Je jen na provozovateli jakým způsobem si zajistí zisk a bude schopen vzdorovat neuvěřitelné daňové zátěži, diktovat mu detailní pravidla je opravdu nad rámec. Vím, že se mnohým zježí i chlupy na zádech, protože takový provozovatel by bez omezení zákonem dělal kdoví co, ale nějak jsem nikdy neviděla, že by provozovatel pohostinského zařízení nutil hosty nožem na krku vstoupit do jeho provozovny a konzumovat za peníze. Když vidím nějakou šílenou nálevnu, tak tam prostě nejdu a žádný zákon k tomu nepotřebuji.

2 0
možnosti
JA

Uznávám, že na poslance (a to dokonce za ČSSD) máte skoro rozumné nápady. Tedy, když zapomenu na to, že chcete regulovat něco, co žádnou regulaci nepotřebuje.

0 0
možnosti
Foto

Tohle vaše zdůvodnění je stejné jako celý protikuřácký zákon ať již bude přijatý v jakékoliv podobě.

0 0
možnosti
RJ

Ve vyspělém Japonsku se v restauracích může kouřit, v zaostalém Rusku je to zakázáno...

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik