Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M57i42l84a65n 54K89e66s28l

1. 1. 2017 21:45

Jest li jsem to pochopil tak prachy se dají migrantům,kteří se o ně nijak nepřičinili,ale za darované prachy nakupují námi vyrobené a námi zaplacené zboží.A prý všichni budeme na tom dobře.Co takhle migrantům v Evropě nedávat nic nebo skoro nic. A zboží,které vyrobíme vozit rovnou do Afriky a tam ho zadarmo rozdávat.Proč by potom migranti jezdili do Evropy?To jsem to vymyslel.Chybu to má.A velkou.To zboží,které by se vezlo do Afriky by se cestou rozkradlo.

0 0
možnosti

Máme mimořádnou šanci na povzbuzení ekonomiky: 60 000 bezdomovců.

4 0
možnosti
Foto

Zarytí "pravičáci" trvale žehrají na "stát", že obyvatelstvo trvale okrádá daněmi. Ale nevidí(?), že státy, světově (v růstu GDP) pokulhávající ekonomiku, vedené k tomu MMF a Světovou bankou, trvale postrkují státními výdaji - užitečnými na strukturální investice, zbytečnými na vyprovokovaný konzum a zločinnými na zbrojení a vojenské intervence. A pokud prostředky nevyberou na daních, jsou nucené pokračovat ve svém nekonečném zadlužování. Viz Řecko, Japonsko i "velké" USA a mnohé jiné. To vyhovuje bankám a jejich hyper-multimilionářským akcionářům a klientům.

A nikdo není schopen dohlédnout konec(?) tohoto "tureckého" hospodaření.

4 3
možnosti

Ač vám v poslední době nemohu přijít na jméno, tentokrát s vámi v zásadě souhlasím ! 8-o

3 0
možnosti

Dobrý postřeh. Propaganda se občas odkope sama. Peníze so systému migranti nepřinesly, jenom berou peníze od daňových poplatníků. A nejsou malé. Podstata je asi v tom, komu ty peníze od státu za migranty přinášejí zisk, a to, dle článku na Novinky.cz, nejvíce německým pojišťovnám, za které stát platí pojištění a samozřejmě neziskovkám a všem, co jsou na ně napojení. Právnící, bezpečnostní agentury, úklidové služby ap. Odkaz na Novinky.cz si rejpalové mohou dohledat sami.

8 1
možnosti

Podle titulku jsem se původně domníval, že jste šel do sebe a začal s důkladnou sebekritikou...

8 10
možnosti
Foto

Multiplikační působení peněz to je přeci základní ekonomická teze Socialistů, ke kterým se hlásíte.

Když dostanete přidáno na platu neznamená to, že najednou budete místo 2 rohlíků jíst k snídani 3, neznamená to že budete více svítit, potřebovat více mobilů, častěji opravovat auto, nepronajmete si více bytů....Pro vývoj ekonomiky není totéž jestli zvednete platy nebo jestli příjdou do země lidi navíc.

Podstatou v oblasti pomoci uúrchlíkům ale není zisk či ztráta, ale pomoc potřebným.

1 10
možnosti
Foto

Podstatou v oblasti pomoci uprchlíkům je pomoc potřebným, ale ti, co k nám utíkají neutíkají před válkou, ale jdou za lepším a odmítají přijmout zákony a zvyklosti zemí, které jim poskytují azyl. Chtějí přizpůsobit hostitelské země svému náboženství.

11 1
možnosti

Brzy bude Německo stát před další výzvou - co teď ? Už dnes sílí odpor evropských států vůči kvótám přerozdělování uprchlíků, ale špičky EU se tváří, že se nic mimořádného neděje, schengen je pro uprchlíky dál otevřen dokořán a davy pologramotných muslimů proudí téměř bez překážek především do zaslíbeného Německa. Po francouzských, nizozemských a možná i německých volbách bude zase všechno jinak, neboť zastánci migrantů nutně oslabí. Co s uprchlíky, když už dnes jsou případy signalizující, že jejich vyhoštění bude neřešitelné. Němci si pěkně zavařili, ale důsledky přijdou později. Pak už možná půjde nikoliv o slova, ale o zbraně, domobranu a občanskou válku. Inu - sázet vítr, není jen tak !

17 1
možnosti

A nezapomínejte ještě na jednu věc, potenciálních migrantů v domovských zemích neubývá, populační přírůstek jejich řady neustále rozšiřuje! Ať jich do Evropy přijde jakékoliv množství, přesto je přírůstek obyvatel v domovských zemích přímo závratný, takže se migrací v podstatě nic neřeší.

12 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik