Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J84a30n 52P75a68l40l92a89s

1. 1. 2017 21:36

Dobrý večer, zajímavé zamyšlení, podle mě stojí za přečtení.

Jenom ve 3. odstavci za perexem se neumím zorientovat. Nezaměňujete tam nabídku práce s poptávkou po práci?

0 0
možnosti
Foto

když tak koukám na vaše denní plačky, tak mně dochází, proč je na tom ČSSD tak mizerně

0 1
možnosti
TV

Karma za logicke sesumirovani! Jeste bych Vam doporucil omrknout osobu Kalergiho a jeho plan o Panevrope, nahrazeni evropskeho obyvatelstva misenym, nepuvodnim, bez narodnich korenu... plan tohoto velkeho "Evropana", obdivovaneho "EUspickami" nebo Schwarzenbergem je bohuzel v procesu...

2 0
možnosti
SN

:-).....Není to konspirace, je to perfektně vypracovaná sociologická studie současného stavu, jak píše stejně pěkně i pan Stuchlík !

V politice se nic neděje náhodně, ba ani vysmívané 11. září nevzniklo rozhodnutím několika potrhlých arabů, kteří nedovedli ani uřídit Cesnu, ale přesně se trefili s velkým a na řízení složitým dopravním letadlem do dvou mrakodrapů.

OD té doby jen běží řetěz událostí s cílem zahltit Evropu primitivními neumětely, nejen z oblastí válek ale dostali i pozvání země, kde se nic neděje. Vybavení moderním oblečením, super telefony....prostě chudáci ! A představte si kolik lidí tohleto baští ! R^R^R^

2 1
možnosti
VK

Přidám se k panu Semikovi.Rozhledněte se kolem sebe a podívejte se, kolik procent třicetiletých založilo rodinu a kolik "normálních" párů má alespoň dvě děti. Za tohoto stavu si navíc všichni chtějí minimálně uchovat, ale spíše zvýšit svůj blahobyt. Ale chápu, že je jednodušší za vším vidět ilumináta nebo nějakého Rotchilda.

2 0
možnosti
JS

J68a84n 92S91e66m88i35k

31. 12. 2016 3:39

"Snaha rozložit rodinu různými neomarxistickými a tak zvaně „liberálními“ nápady "

....nehledejte spiknuti kde neni....

rodinu rozklada a vzdycky rozkladal vseobecny blahobyt

v nuznych pominkach byla vzdy rodina zakladni instituci pro preziti nebo dustojnou existenci jedince(po celou zivotni drahu a nejvice ve stari).

V situaci kdy se clovek nemusi obavat o existenci ani o preziti ve stari logicky oslabuji sily ktere drzely v minulych stoletich rodinu pohromady.

proto v chudych zemich je rodina silnejsi a hraje vetsi roli nez v zemich "postizenych" blahobytem, a ze stejneho duvodu uvnitr jedne zeme je rodina v socialnich skupinach ktere jsou chudsi silnejsi nez u bohatsich trid (proto se toci vsechny ty historicke "rodinne sagy" s podrazy a uteky z rodinneho klanu vzdy z prostredi vyssich vrztev;))

5 0
možnosti
PS

Naprosto s Vámi souhlasím. Není to jen tak. Všechno co kolem sebe pozorujeme do sebe zapadá a není to jen konspirační teorie. Je to asi reálná praxe. Některé snahy změnit status quo v Evropě jsou tak průhledné a nelogické , že nemohou probíhat náhodně. Ještě před pár lety se řešila ekonomická krize a vlády šetřili, kde se dá, ale najednou jsou ochotné vydávat miliony eur na muslimské migranty zvyšující nebezpečí pro evropské občany . Námi obdivovaný pravicový západ uznávající osobní svobodu jednotlivce se změnil v prostor ovládaný levicově neomarxistickými silami, které nás na každém kroku přesvědčují o své pravdě a nutnosti ve prospěch evropského státu své osobní svobody zahodit. A pokud se do jejich plánu vloudí tzv. chyba, jakou je brexit, volby v USA nebo odmítavé postoje ve společnosti, chovají se jako hysterické děcka kterým vezmete hračku.

13 0
možnosti

Jmenovitě bych vyzdvihl zásluhy Německých Zelených, kteří si svojí neobyčejnou vstřícností již dávno získávají nové voliče mezi přistěhovalci. A protože odpor obyvatel roste, potřebují přistěhovalců nepoměrně víc než dřív, aby jejich podpora byla trvale udržitelná.

11 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik