Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Smluvní pokuta cca 150 % za 16leté zpoždění platby je na spodní hranici běžných smluvních pokut ze začátku tisíciletí. Že netušíte, že je to pořád jen pouhých 0,3 % denně, je Váš problém.

Souhlasím s Vámi, že pan Altner možná prohraje. Již mnohokrát daly naše soudy najevo, že ví, co je "strana a vláda".

0 0
možnosti
MP

Proč by ČSSD mělo mít jiný metr, než ten který socanio vytvořili , i z a jejich vlády a jejich zákonů bylo zničeno a ekonomicky vytěženo nehoráznými úroky statisíce jedinců a desetitisíce rodin. Anož by sockomouši hejbnuli jediným prstem. Tak ať jim čvachtá vlastní medecína.

1 0
možnosti
RN

a proc, cirkevni restituce snad sly z "vasich penez"

a z okradani restituentu jsou snad "nase penize".;-D

0 0
možnosti
VH

Samozřejmě!! Čí myslíte že jsou? Vlády? Ona je vydělala? Státu? On má ručičky, aby vydělával?

0 0
možnosti
Foto

Nejedná se o žádnou smluvní pokutu, ale o 18 milionů, které měla ČSSD zaplatit podle platné právní smlouvy a neudělala to a další částka je penále, které se vyšplhalo na 319 milionů. To penále je určené a stanovené je podle zákona. Pokud dál nebudou platit penále stále narůstá.

8 0
možnosti
VH

Jednalo se o smluvní pokutu. Ve výši v době sepsání smlouvy obvyklé. A i kdyby byla neobvyklá - byla takto dohodnuta.

1 0
možnosti
Foto

J39a25k78u56b 97R31o67t30h

24. 4. 2016 12:13

Opět ukazujete, jak si členové Socdem vytírají často zadel s výroky nezávislých soudů. V podstatě v obou případech se domáháte nerespektování pravomocného rozsudku. Fujtajksl.;-€

14 0
možnosti
Foto

Já sem osobně pro, ať nejdříve zdaní ČSSD vrácení Lidového domu, ať každý restituent zdaní majetek, který mu byl vrácen a pak ať zdaní církev svůj majetek. ;-D

5 0
možnosti
JN

J34i79ř97í 20N15o10s58e25k

24. 4. 2016 11:44

Adame, my se Altnera nezastáváme. Zastal se ho zákon. Bez ohledu na to, co si myslíte a přejete, vina za dluh spočívá výhradně na ČSSD, která se mohla sice soudit doaleluja, ale měla v r. 2004 složit částku do úschovy.

Současné kroky vašeho vedení vedou na hrobníkovu lopatu, a ne proto, že by jim někdo ubližoval, ale nezvládají situaci a jednají nesmyslně, zřejmě i protiprávně.

4 0
možnosti
JN

K tomu prvnímu odstavci: to asi měla, ale dle mého názoru by soud ty peníze vyplatil Altnerovi až po definitivním ukončení soudního sporu, tedy letos. Jak by to potom bylo s placením penále, které by Altner zcela jistě požadoval? 8-o

0 0
možnosti
PK

P68a32v85e34l 27K64u37l22a

24. 4. 2016 11:27

Docela bych vám přál, abyste o ten Liďák přišli :-\

5 0
možnosti

Koneckonců - zdanila ČSSD restituovaný Lihový dům? ;-)

5 0
možnosti
VK

Zdanění restitucí.... Opakuje znovu a znovu... Zdanění restitucí....

To je hloupost co?8-o

10 0
možnosti
VH

Nejsem si jist, zda je to tak velká hloupost. Peněžitá náhrada má přece charakter kupní ceny.

Mimochodem: největší blbost je platit náhradu, aniž je konkrétně stanoveno za co. Takže v katastru nikdy nebude pro budoucno zaznamenáno, že tento majetek je státu (kraje, obce), protože za něj byla vyplacena náhrada. Za padesát let může řád Posvátných mužů sv. Dyndy tvrdit, že žádnou náhradu nedostal.

0 0
možnosti
Foto

ČSSD ve skutečnosti pro zrušení církevních restitucí nehne prstem ... proto je pánbůh trestá tím Altnerem ... Dluhoslav sklízí co zasadil Rv!

0 3
možnosti