Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ano potvrzuji zkušenosti z vlastního okolí... Známí, obhájci nelegální migrace a tzv. Náboženské svobody ve prospěch Islámu mají hodně netolerantní pohled na jiné, než ty "správné názory" a považují za zcela správné použití totality, když je to totalita se "správným názorem"...

podobně je teď peklo mít jiný názor na migraci a Islám pokud pracujete v akademickém prostředí...

3 1
možnosti
VH

Nejsou náhodou ti, o kterých píšete netolerantní vždy? A jak moc jsou tolerantní příslušníci druhého tábora? (To se Vy, který s nimi souhlasíte, nedovíte. O Vaši toleranci si lze udělat úsudek z absolutního zevšeobecnění vlastností části jedné skupiny.)

3 0
možnosti
PK

P77a65v45e43l 24K80u53l69a

29. 4. 2016 10:07

Začínáte chrlit nesmysly, zřejmě nevíte co s volným časem:-/

3 2
možnosti
JT

Nerozumím. Nebyl by nějaký nesmysl jako příklad ?

1 0
možnosti
VH

Hele, kteří lidé že jsou tak zarputilí? Moc by mně zajímal příkladný výčet (domnívám se totiž, že jste si je vymyslel).

Mimochodem: Opravdu jste si jist, že byste uměl Kalouska pochválit? Chválíte ho třeba za schodky v době srovnatelné se současnou? Byly totiž nižší, než Babišo-Sobotkovské. Přičemž tato vláda těží stále z některých Kalouskových opatření (např. vyšší DPH, které mělo krýt výdaje na druhý pilíř; se zrušením II. pilíře jaksi Sobotka tuto daň zpětně nesnížil).

7 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik