Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Autor to má hodně popletené! RvRv

0 0
možnosti
Foto

Hlavně a zejména jde o to Rusku. Dříve mělo zbraně z Ukrajiny zdarmo a dnes je musí platit.

2 2
možnosti
Foto

......." uvědomila, že neschopná obamovsko-merkelovsko-junckerovská klaka,"

" Proč tedy takto poštvali evropští mocní Ukrajinu aUkrajince proti Rusku";-D;-D;-D No tohle jsou ptákoviny, kam na to jeden chodí. Chudáci Ukrajinci, kteří tak milovali Rusko neví, že je někdo, proti Rusku, které jim, nikdy, ale opravdu nikdy neublížilo poštval. Zajímalo by mě, kdo poštval lidi ve východní Evropě, proti Rusku, že by také nějaká klaka ;-D;-DRvRvRv

6 4
možnosti
Foto

A ono ve východní Evropě jsou lidé nějak na Rusko naštváni? Poštváni možná, když propaganda dělá z komára velblouda. Nejdříve nutné vrátit Kosovo Srbsku, tam to všechno začalo, pokud princip územní celistvosti ve spojitosti s principem dodržení změny hranic toliko dohodou bereme vážně.

5 3
možnosti
MP

Tak jsem to riskla a podívala se na ten odkaz. TP tam tedy perlí. Jenom nevím, jak bude chudák zas otáčet kormidlo, až se ukáže, co je zač ten Porošenko, když za "nevěru" k němu Savčenkovou tak stírá.

3 1
možnosti
Foto

Já myslím, že vysvětlení jejího chování je možná tak jednoduché, až to "tříská dveřmi". Prostě je skutečnou ukrajinskou vlastenkou, která se snaží o prospěch své vlasti a to vadí lidem, kteří se starají hlavně o prospěch svůj.

3 0
možnosti
Foto

Velmi pěkně napsáno, Adame, karma. Škoda, že jsem Peszynského už dlouho nečetl. Musím to napravit.

4 0
možnosti
RK

Pomalu se začínám utvrzovat v názoru, že Peszynski je ruský agent, podobně jako třeba Štětina, tím by se totiž spousta věcí vysvětlovala. A od Putina, vládce světa, je to jen další z řady mistrovských tahů.

4 0
možnosti
Foto

No, mám vůči této konstrukci značné výhrady, ale možná, že právě pro svou nepravděpodobnost je velmi dobře možná. Bylo by to docela perfektní krytí.

1 0
možnosti