Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Máte svým způsobem pravdu,pane autore,multikulti pohádka o Sněhůrce je jen stupidita.Tady jde ale o dvojí metr,vadí Mrazík,prý je ideologicky závadný,nevím čím,Pekařův císař,opět byl článek o Dědovi Mrázovi,jak se u nás slavil,což ovšem není pravda,a pak kritici Dědy Mráze nebo pořadů socialistické televize přijdou s hovadinou,kterou by nevymysleli ani ti nejskalnější bolševici.

2 0
možnosti
Foto

Inu pokud bychom se na to podívali striktně medicínsky, tak albinismus je skutečně určitý typ poruchy. Takže z tohoto pohledu není na pohádce nic závadného. Jiná věc je, že si to teď lidé dávají do kontextu uprchlické krize, což vytváří zbytečný rozruch.

0 0
možnosti
MS

Já si tedy taky nemyslím, že tato stupidní pohádka by měla být řešena na úrovni Rady pro televizní vysílání, ale na rozdíl od autora článku se domnívám, že prznění pohádek nelze omlouvat svobodou slova. Knihy a pořady pro děti jsou natolik specifické, že tam svobodu slova nelze v žádném případě uplatnit.

3 0
možnosti
RP

Mě si na tom vadí krome obsahu hlavně ten název. Autor to mohl pojmenovat úplně jinak, všichni mají Sněhurku spojenou s malými trpaslíky a krásným princem. Když se podívate na pohádky autora tak on je opravdu trochu divný, Karkulce je schopný dát i maskače.RvJe to každého věc zda ji dětem čte, mě se pohádka nelíbí sama o sobě i kdyby nebyla ta situace co teď je. A to této atmosféry ji vysílat opravdu není šťastná volba.

1 0
možnosti
SB

Já osobně jsem nevolal po zákazu této stupidity, ale trvám na tom, že mám právo označit to za trapnou kašpařinu a za něco, co je po morální stránce rovno tomu, když za totáče se zbožňovali generální tajemníci komunistických stran, převážně té československé a té sovětské.

ČT má právo to odvysílat, já mám právo to komentovat.

2 0
možnosti
AK

Takže vymývání mozků malým dětem je v pořádku?

3 0
možnosti
RK

kdyby to zacinalo opacne, tak se vsichni pos...

Byla jednou jedna Uhlenka. Hledala si práci. Měla jednu velkou vadu, pleť černou jako uhel.

6 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik