Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J31a72n 52P52a89v19l35í73k

25. 4. 2016 10:01

Je známo, že vyváženost neznamená 1 minuta racionální výpovědi a stejná dávka blábolů.

0 0
možnosti
Foto

Kavan je bezcharakterní člověk, že dělal ředitele zeměkoule je vizitka zbytečnosti této funkce. To, že se i přesto rozčiluje nad svou neschopností se srozumitelně vyjádřit jen ukazuje na ztrátu soudnosti.

0 0
možnosti
II

Marek Wollner se vyjádřil na svém osobním FB profilu. Kde si může říkat, co chce. Mluví tam totiž pouze sám za sebe. A to, co tam napsal, je pouze jeho osobní názor. Mimochodem správný.

3 5
možnosti
AK

Trošku naivní slova, kolik už bylo lidí, kteří se vyjádřili na svém osobním FB profilu, kde si mysleli, že si mohou říkat co chtějí, ale realita byla jiná,

7 0
možnosti
Foto

Kavan je bezcharakterní člověk, že dělal ředitele zeměkoule je vizitka zbytečnosti této funkce. To, že se i přesto rozčiluje nad svou neschopností se srozumitelně vyjádřit jen ukazuje na ztrátu soudnosti.

9 1
možnosti
JH

Vytrvejte, genální Adame!!;-O!!

6 2
možnosti
KH

Že by nástupce pana Havránka????;-O

3 3
možnosti
JB

J46a19n 41B28a91r25t45o90ň

24. 4. 2016 17:53

ČT má sice k ideálu objektivity daleko, ale Parlamentní listy ještě mnohem, mnohem dále. Marek Wollner je investigativec pozoruhodných rozměrů, nicméně "úderně" - tj. bulvárně se u nás vysílá kde co. Skákání do řeči je výsadou zejména Václava Moravce. O Janu Kavanovi se toho už napsalo tolik, že další a další komentáře nejsou potřeba. Západní břeh okupuje Izrael od šestidenní války v roce 1967. Protože však Palestinci neuznávají stát Izrael, pracují systematicky na jeho likvidaci, je propalestinský postoj (píšete sice ,že jste proizraelský, ale to nelze být současně kritikem okupace Západního břehu). Dva státy vedle sebe -Izrael a Palestina - tak nikdy nevzniknou a konflikt tak bude pokračovat. Na vině jsou však Arabové, kteří usilují o zničení státu Izrael od jeho založení rezolucí OSN po II. světové válce. Psát o zboží vyrobeném na Západním břehu jako o neizraelském je "objektivismus" a politicky korektní zejména ve vedení EU. Palestinci už dosáhli toho, že se některé firmy ze Západního břehu stáhly a přesunuly výrobu do Izraele. Důsledek je jasný, méně práce pro Palestince a více mladých "džihádistů", kteří s noži útočí na izraelské vojáky. Shrnuto - nelze být proizraelský a současně politicky korektní a souhlasit s označováním zboží ze Západního břehu.

8 0
možnosti
Foto

"Na vině jsou však Arabové, kteří usilují o zničení státu Izrael ..."

Neměl byste ale paušalizovat, Egypt a tuším, že i Jordánsko udržují se Státem Izrael diplomatické styky.

3 0
možnosti
Foto

J51a43n 85D33u25š37e92k

24. 4. 2016 17:37

Něco bych vám doporučil - vemte si dva mikrofony, dva kamarády a zkuste s nimi nasimulovat diskusi o čemkoliv, co vás zajímá.Vy jako moderátor se samozřejmě budete snažit, aby ani jeden neodbíhal od tématu, nerozkecával se do široka, neútočil na druhého podpásově a všichni tři jste se někam dobrali. A až to uděláte, zjistíte, že to vůbec není tak jednoduché, jak si asi myslel Kavan, zvyklý na to, že mu jeho rozvláčný projev o ničem u médií procházel. Podle mého názoru se Vopálenská chovala naprosto pofesionálně a v rámci velmi přísného kodexu ČRo. A také bych doporučil orientovat se převážně na svůj úsudek a nikoliv takové žurnalistické žumpy, jako jsou PPL.

12 2
možnosti
AK

Nikoliv, problém byl v tom, že redaktorka přišla do diskuze s něčím, co pokládala ve své nezkušenosti za fakt a jelikož Kavan ji toto hned na začátku rozboural, tak se rozhodla postavit na zadní a "zachraňovat" co šlo a z toho plynulo to neustálé přerušování. Toto je třeba můj úsudek;-)

1 2
možnosti
JP

Dal jste se na čtení Parlamentních listů ?;-(

3 3
možnosti
AK

Česká televize už dávno neplní svou roli média veřejné služby, tohle je jen jeden z dalších zářných příkladů, za článek karma.

5 2
možnosti
Foto

Pozvat Jana Kavana do kteréhokoliv pořadu je chybou. Ten člověk byl natočen televizí, jak vysvětluje systém úplatků, v jeho trezoru v MZ byly nalezeny peníze, o kterých nevěděl, jeho sekretář připravoval vraždu novinářky Slonkové, jeho "palestinské aktivity" byly k pláči a smíchu zároveň.

Čestný člověk by se na jeho místě dávno zastřelil, nebo aspoň zalezl navždy do nějaké díry. To, že veřejně vystupuje, dokazuje absolutní ztrátu soudnosti.

29 4
možnosti
AK

Ten člověk byl především předsedou Valného shromáždění OSN, takže jeho účast v takovéto diskuzi byla zcela jistě na místě, což dokázal potvrdit i svými velmi silnými argumenty. Pokud někdo místo toho, aby odsoudil jeho jednostranné neustálé trapné přerušování ze strany moderátorky a místo toho začne útočit na osobu diskutujícího, nemá ve veřejnoprávní televizi co dělat.

3 6
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik