Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Medialni lync na Lucku Bilou. Nejaky romsky chlapecek, Banga, nula ktera tezi jen z rasismu naruby. Stejny jako vetsina jeho velke mensiny. Nikdy bych nerekla, ze je tak odvazna. Dekuji za ostatni, kteri nemohou rici v verejnopravni televizi co si mysli. Dekuji

5 0
možnosti
ZB

Má se protestovat jen v soukromí?To jako,že každá demonstrace,či vyjádření nesouhlasu na veřejné akci je něco neslušného?Hlavně "klid na práci" a držet hubu a krok,to už tu snad jednou bylo...Kdo slyšel "Lucku" promluvit,ví o co jde.To opravdu není o odvaze...;-)

2 0
možnosti
TV

Karma. V kontextu dnesnich udalosti bych dodal: diky za odvahu, Lucky.

3 0
možnosti
Foto

Tak, myšlenka, že by se mělo protestovat pouze v soukromí, se mi nelíbí. Ale, možná byla míněna tak, aby se neprotestovalo při představení. Ani to však není příliš trefné.

Spíš si myslím, že při podobných příležitostech se protestovat má, ale nevím, zda si to Ortel "zaslouží". Zda mu to nedělá ještě větší podporu.

2 0
možnosti
ZV

Z72u32z68a31n88a 81V19a23s78s

29. 11. 2016 15:55

RvMožno p. Banga potreboval proste len pozornosť. Možno ju inak nedostane a je odkázaný na tie "správne gestá a názory."

6 0
možnosti
JP

Někteří lidé, dali na internet pár textů pana Bangy. Větší humus a sprosťárny jsem nečetl. Ten opravdu může povídat o morálce a slušnosti.

22 1
možnosti
MD

L. Bila, pani zpevacka, se zachovala na urovni a dobre. Banga, nepan zpevak, se zachoval jako komediat, ktery na sebe chce zadarmo upozornit. Misto tvorby dobrych textu a hudby. Jenze je to problem nejen jeho, ale i tech co jsou, pracovitych a slusnych romu, kteri podobnou lacinost nemaji zapotrebi.

14 3
možnosti
Foto

Já nevím, prohlášení, že je třeba být korektní a pokrytecký mi odvahou moc nezavání. Nemám nic proti umístění Ortelu ve Zlatém slavíku. Ale rovněž nevidím nic špatného na Bangově vyjádření svého názoru. Chtěla tím Bílá naznačit, že určité názory nevyhovující "vládnoucí" většinové společnosti si máme nechat na doma? Tohle už jsme tu kdysi měli.

10 2
možnosti
VP

Jestlipa Vona Bílá nebude ten, ja se říká tajnej putinovskej agent. Je jich všade plno. Navíc jak říkal Stropnický, tak tady maj třicet serverů, jako asi ti ruští agenti. Ani nevím jestli je to moc nebo málo a co tím přesně myslí, ale už teď se bojím.

5 0
možnosti
JR

Jo, jak vás tak čtu, vy byste byl i za vystupování skupiny NSDAP v rámci demokratické korektnosti

3 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
RH

Bílá a Hnídek jsou naši morální giganti. R^

8 3
možnosti
Foto

A čo si predstavujetě pod hentým oným pojmom - morálné hodnoty...?:-)

13 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik