Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K90a70r59e27l 31R97a60d63a

3. 5. 2016 10:04

Je mi jasné, jak jste to myslel. Ale pražáci si to užijí a nejspíš dřív než venkovani. Já jsem z Prahy zdrhnul a při každé řídké návštěvě si potvrzuji, že jsem udělal dobře. To kulturní obohacení tam potkáte každou chvíli.

0 0
možnosti
JT

A kdo vás poučuje ? Jsem z Prahy a nic o tom nevím.

6 1
možnosti
MS

Snad to nebudete brát tak doslova. Když například říkáme, že nás štve Brusel, určitě tím nemáme na mysli občany Bruselu. :-P

0 0
možnosti
JC

Nesmíte věřit všemu, co se kde píše. V Praze je stejné množství odpůrců migrace, jako na Moravě. Ostatně polovina obyvatelstva Prahy je z Moravy. Máme ministra financí i primátorku ze Slovenska, Sobotku i Haška z jižní Moravy, kolik je tu vlastně Čechů? To neví nikdo. A skutečných Pražáků? Těch, co se tady narodili je jen pár, jsou vzácní, jako bílí jeleni. Měli by být zákonem chráněni.

5 0
možnosti

Že by se Slovensko přesunulo na Moravu? Nevěřím. Moravani jsou skvělí!

Tak nechte ten Pragocentrismus na pokoji.....

1 0
možnosti
PK

P19a54v80e89l 74K63u91l23a

1. 5. 2016 13:16

No on o Slovácích a Moravákách je jeden krásný fór, ale adminům se nelíbí, tak ho nemohu říct :-)

2 0
možnosti
RV

"Praha" nikoho nepoučuje. Je je tu větší koncentrace (ne)ziskových pijavic. Nebo z toho chcete vinit i mě, vyhlášeného pražského "nácka"?

11 0
možnosti
JN

J47i82ř36í 91N56o39s19e59k

1. 5. 2016 11:32

Adame, k nám domigroval i Sobotka, Krnáčová (před ní tady moravský primátor), Babiš, ono z té Moravy se to sem hrne.

Tak nám necpěte další problémové :-)

5 0
možnosti
ZB

Pane autore,jen pro Vaši informaci v detenčních zařízeních žádné uprchlíky natrvalo nepřijímají,jen tudy procházejí.To co píšete je tedy nesmysl.Pokud už někdo dostane azyl může si jít kam chce...nejvíc cizinců žije v Praze,tedy Praha je nejvíce "multikulturní" město v Česku (tedy i na Moravě...;-))

3 3
možnosti
MS

Ono jde právě o ta detenční zařízení. Ta jsou zdrojem největších obav obyvatel v jejich okolí.

1 0
možnosti
JN

J16i69ř98í 16N25o18s85e47k

1. 5. 2016 10:54

Adame, na pražskou kavárnu kašlete, jsem z Prahy a nechci je tady.

Zajímavější se porovnání, kolik "syrských" uprchlíků přijaly USA, když nám Obama káže o morálce a povinnosti otvírat náruč.

Původně mluvili o 100 000, když se většina států cukla, slevili na 10 000 v lońském roce, z nichž pak LETOS! v březnu a dubnu přijali cca 500. Tím to zřejmě skončí, bude tam prezidentské střídání.

Tak se nebudeme rozeštvávat v rámci státu, protože musíme táhnout za jeden provaz.

:-)

13 0
možnosti
KV

Takže táhnout za jeden provaz je držet hubu?

0 0
možnosti
Foto

Pane Mikulášku, já s Vámi často souhlasím a karmuji, ale dnes velice silně nesouhlasím. Co je podle Vás "Praha"? Vy asi nedokážete rozlišovat Pražáky, kteří tu žijí v x-té generaci a nad nikoho se nechtějí povyšovat, od tzv. "Pražáků", kteří se sem před chvilkou dostali ze svých regionů jako politici nebo studenti všelijakých humanitních fakult.

4 1
možnosti
JS

Co je to Praha? Osobně považuji za Prahu ten samostatný kraj nebo jak se to jmenuje. Dotaz autora byl i pro mě venkovana naprosto jasný. Kolik uprchlíků přijala Praha? Jde přece o jejich začlenění. Pokud se nemýlím, v Praze je spousta jazykových škol, nejnižší nezaměstnanost - kde by mohlo být jejich začlenění snazší? Promiňte pana Mádl, ale Vy snažíte ten problém přesunout do problému rodilí pražáci versus přistěhovalci. Máte pravdu v tom, že poturčenec horší Turka, ovšem o tom autor nepsal.

4 0
možnosti
OP

Kašlete na dekadenci, která se vyskytuje jak v Praze tak i v určité míře na Moravě a a užívejte krásné jaro :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik