Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K22a15r56e12l 76R69a95d24a

26. 5. 2016 12:23

Když je řeč o Evropském domu, je třeba vzít v úvahu, že byly špatně založeny základy. Tudíž zhroucení nepochybně nastane. Vylepšováním se neodstraní špatný základ. Evropská komise není tvořena demokratickým mechanizmem a vymkla se jakékoliv kontrole voličů.

0 0
možnosti
JL

Nebudu komentovat na vas clanek, pane Mikulasku. Jen vas podporim v jednom. USA ma system, ktery dava lidem moznost si vybrat, kterym smerem pujdou. Ten system stale zarucuje demokraticke zrizeni. 229 let (od prijeti ustavy) system vystal a prekonal veskerou hrozbu. NIKDY se nestaly Spojene staty diktaturou. Verte pane Mikulasku a vy ctenari, USA prekona i tuto "krizi" a to v normalnich volbach.

Co se tyka Evropy a take CR, nejsem si jisty. Zde ten system NIKDY nevyjadruje silu obcanu si vybrat silne jedince pro reseni jakekoliv krize bez obav zneuziti ziskane moci. V Evrope snad Francie (polovicni system jako v USA) a take Velka Britanie.(system zalozen na tradici, tedy tezko menitelny) muze byt pilirem urcite stability.

0 0
možnosti
VM

V16á14c48l91a43v 74M52a47c58h

24. 5. 2016 23:49

možnost 1 je nereálná a nemá tedy cenu o ní snít

je potřeba se soustředit na to aby to byla 3ka nikoliv 2ka

0 0
možnosti
VP

Už je bohužel moc úředníků, státních zaměstnanců, lidí v polostátních firmách a firmách, které žijí ze státních zakázek. Nejen těch mocných manažerů a super-úředníků, ale miliony malých a to jsou voliči.

Jakékoli prospěšné zjednodušení systému znamená jejich ohrožení. Rozhlédněte se kolem sebe, kolik takových vyděšených lidí je jen ve vašem okolí.

Podnikat je čím dál, tím víc riskantnější, jak na úrovni OSVČ, tak na úrovni statutárních orgánů.

Jsem bytostný optimista, leč moje skepse je převeliká.

3 0
možnosti
IG

4. Mocní budou natolik vyděšeni, že na obranu "demokracie", z obavy před zhnědnutím Evropy povolají armádu. Za pomoci mírumilovného islámu a některých umírněných muslimů nám vysvětlí, že demokracie se musí bránit i za cenu zabití oponentů.

Váš článek je dobrý, jen oproti extrému v bodě 1. jste opomněl extrém bodu 4.

3 0
možnosti
IJ

Možnost 1 by byla fajn, ale nevěřím,že nastane. Odhaduju to na trojku.

1 0
možnosti