Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že si lidi dělali v soukromí legraci třeba z Ukrajinců nebo Vietnamců, to je přece normální, stejně jako jsou normální třeba vtipy na blondýny, na různá povolání, atd. Sám se jako od narození slepec od srdce zasměju vtipům na slepce – necítím v tom žádnou nenávist ani pohrdání.

Zdroj: http://adammikulasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575954

Je špatně , že je to normální...a dobře víte, že to všechno vámi semleté tak nefunguje... promiňte.. nevím jak to zrovna na Vánoce napsat... Ale navážení se do slepců, že jsou slepci, snad neschválí nikdo... to je v pořádku. Ale denně slýchám ona je úkáčko, on je větev,a jsou pořád jaksi pod námi... pořád... i kdyby se přetrhli... Neříkám to o každém, nechci paušalizovat, ale mají to v hlavičkách často i malé děti...ano , u nás , bohužel , Normální- normálnější.

poznámka vánoční... Josef s Marií také museli utéct do Egypta, když chtěli zachránit své dítě...možná symbolika, o níž se nám nechce moc přemýšlet...

Hezké svátky... mám chuť Vám je vnutit.

0 2
možnosti
Foto

v rámci vašeho tvrzení, že pokud se něco lidem příliš vnucuje začne jim z toho být špatnět tak byste si měl uvědomit, že jak zde vnucujete svoje

nenávistné nápady má to na čtenáře stejný účinekRv

7 17
možnosti
MM

Jak na které čtenáře. Já jsem si článek Adama Mikuláška přečetl a skutečně jsem v něm nic nenávistného nenašel.

11 2
možnosti
Foto

Tohle je nejjistější recept, jak poštvat mnoho až dosud poměrně tolerantních lidí vůči přistěhovalcům a cizincům paušálně, protože přirozenou reakcí na násilné a arogantní vnucování čehokoliv je obrana a odpor.

Zdroj: http://adammikulasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575954

Ano, toto jsou vskutku svatá slova. A také kouzlo nechtěného. Pokud sleduji zdejší Vaše příspěvky, tak tu nenávist vůči přistěhovalcům šíříte Vy, a to plnými hrstěmi. Já říkám - politické imigranty ano, ale podle jasných pravidel.

8 15
možnosti
NM

...váženej a já pokud sleduji vaše příspěvky tak jsem přesvědčen o tom,že jste úplně mimo a mluvíte jako frau Merkel nebo Zaorálek to znamená o ničem. A mimoto viděl jste někdy tyto politické migranty v akci?? mám dojem,že by jste se max.zmohl na kvapný ústup jako já,protože jinak mám s nima zkušenosti a nepřejte si vědět jaké....!!!!

13 4
možnosti
Foto

Řekl bych, že jediné neuvěřitelné myšlenkové pochody (dá-li se tedy vůbec mluvit o pochodech) jsou ty vaše, Adame Zahire;-DRv;-D

7 14
možnosti
Foto

Tedy vyjma jedné zajímavé myšlenky - ale i tam je jistá nepřesnost:

Když mi někdo bude každý den nutit mé nejoblíbenější jídlo, za nějakou dobu se mi stane jídlem nejodpornějším.

Zdroj: http://adammikulasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575954

A teď si zkuste představit někoho, komu vy nutíte 2x denně " to nejodpornější, nedovařené a splácané jídlo každý den" - jaká asi bude reakce. Co se třeba sám poučit ze sebou neustále opakovaných manter? Ovšem jsou i tací, co jsou nepoučitelní, to je fakt.;-DRv

5 7
možnosti
Foto

Kde jste přišel na to, že muslimská víra je důvodem proč ji nominovali na premiérku?

Ve vašem odkazu k něčemu takovému není ani náznak.

Spíš je to o tom, že pro tamni socialní demokraty nehraje náboženství roli.

8 10
možnosti
VK

Jen se zeptám, vy si přivyděláváte u Parlamentních listů šířením jejich signálu? Pokud ne, co to furt sem spamujete? Kdo je chce číst, najde si je sám.

11 8
možnosti
PS

Celý problém je ve vysoké politice EU a jednotlivých států, kam se dostali levicový neomarxističtí politici, s viděním světa podobným bolševikům. Převychovat, donutit, nařídit. To jsou jejich nástroje a podkladem je neomezená pravda na kterou mají patent. Sorroz investuje do migrantů, Člověka v tísni, údajně existuje spojení i na DVTV paní Drtinovou, spojení na Hillary atd. Nejde o samovolnou, ale řízenou akci za nějakým účelem. Někdo tu v diskuzi upozornil na snímek merkelové a dalších politiků, jak měli při focení všichni stejně složené ruky do tzv. pyramidy . Že by ilumináti nebo zednáři.

13 7
možnosti
VV

Pokud to nemuzete nijak dolozit, tak tu prosim nesirte lziva obvineni.

6 6
možnosti
MK

Velmi střízlivě a rozumně napsáno, díky.

Víte, mnoho lidí v "multikulturní sféře" vůbec nechápe, že tlačit na pilu je kontraproduktivní.

14 4
možnosti
KM

K85a59r83e88l 94M34a32s93e93k

23. 12. 2016 17:00

Co je prosím "multikulturní sféra" a kolik lidí vůbec nechápe, že tlačit na pilu je kontraproduktivní? Díky za obšírnou odpověď.

5 11
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik