Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Po poslední odstavec dobrý, ale pak průser. To předpokládání je shodné s "důvodnými předpoklady" českých novinářů. Až mi na konci trochu chybělo, že za to může Láďa Putin.

0 0
možnosti
PK

Vážený autore, co dodat k Vašemu blogu... snad jen, že mnoho lidí se snaží hodně věcí zjednodušovat a chyby svádět na jiné... Příklad? Někdy před vánocemi přišel do práce můj kolega zcela vytočený... 2 dny před tím jej policie nachytala za volantem pod vlivem alkoholu a podle práva jej potrestala. Dle vyjádření kolegy za to vše mohla jednak policie, která nepochopila, jakým géniem je můj kolega za volantem a dalším je jeho švagrová, která mu nalila, i když věděla, že je autem... Až budete politikem a něco provedete nebo si s něčím nebudete vědět rady, tak je možné, že budete ukazovat na to, že je to chybou někoho jiného... U nás to máme jednoduché... máme tady Kalouska, který může snad i za ranní mrazíky, které poškodily vinnou révu a meruně na jižní Moravě... až tady Kalousek nebude, tak se bude muset najít někdo jiný... a přiznejme si, že židé jsou snadnými terči... člověk se nemusí bát, že mu tady začnou odpalovat bomby a také nám nebude hrozit, že by nám omezili dodávky ropy a plynu. A navíc, a to si přiznejme, svádět vše na "celosvětově všemocné a všehoschopné židovstvo" má i v našich končinách svoji historii a stále se tu najde dost lidí, kteří tomuto nebezpečí věří...

3 2
možnosti
AK

To je hloupost, naopak, jak píšete "židovstvo" je tou snad nejvíc chráněnou skupinou.

0 6
možnosti
VV

Dobrý den, četl jste program současného starosty? Islám pro něj není žádné politické téma, naopak islamisté ho nesnášejí. Podporuje totiž intenzivně práva žen, gayů a lesbiček, jakož i mírové soužití lidí všech ras a vyznání. Jeho názory jsou liberální.V jeho nejužším volebním týmu také pracovali lidé různého původu- mj. i Žid a lesbička...Pro Londýnany nebyl jeho původ důležitý, spíš jeho levicovější program (v Londýnu existují velké sociální rozdíly mezi lidmi, které často i překračují etnická dělení).

Ty ostatní výroky byly spíš proti Izraeli a jeho politice než proti Židům. Některé byly docela nešťastné, některé se tradují překrouceně (např. poslankyně nechtěla nikoho nijak deportovat, pouze souhlasila s výrokem, že by Izrael mohl být přesunut do USA jako další stát- podobně jako průměr USA je izrae nábožensky a konzervativní a USA Izrael podporují).

Proti štvanici na tuto poslankyni se pak postavili i dva židovští publicisté z USA:

".."t’s doubtful these Holocaust-mongers [such as John Mann] have a clue what the deportations were, or of the horrors that attended them. I remember my late mother describing her deportation. She was in the Warsaw Ghetto. The survivors of the Ghetto Uprising, about 30,000 Jews, were deported to Maijdanek concentration camp. They were herded into railroad cars. My mother was sitting in the railroad car next to a woman who had her child. And the woman – I know it will shock you – the woman suffocated her infant child to death in front of my mother. She suffocated her child, rather than take her to where they were going. That’s what it meant to be deported. To compare that to someone posting a light-hearted, innocuous cartoon making a little joke about how Israel is in thrall to the U.S., or vice versa...it’s sick. What are they doing?..(http://normanfinkelstein.com/2016/05/03/finkelstein-breaks-his-silence-tells-holocaust-mongers-it-is-time-to-crawl-back-into-your-sewer/

5 1
možnosti
JS

To je tedy od Vás perla:

Některé výroky byly docela nešťastné, některé se tradují překrouceně (např. poslankyně nechtěla nikoho nijak deportovat, pouze souhlasila s výrokem, že by Izrael mohl být přesunut do USA jako další stát):-)

Čistá forma evropské korektnosti, neboli nechuti nazývat věci pravými jmény.

1 0
možnosti
JH

J21a16n 73H50l40e11d68í55k

8. 5. 2016 16:27

levicová labour party má blízko ke komunistické diktatuře a tato diktatura je gruntem nesnášenlivosti a nenávisti islámu, bohužel mnoho lidí toto propojení meumí pochopit

5 0
možnosti
JL

Tohle už je fakt hrozný. Zjistěte si něco o Labour Party a pak to teprve s něčím srovnávejte. Dojděte si třeba na několik přednášek na různé vysoké školy (abyste nebyl ovlivněn jenom jedním názorem) - pak zjistíte, že srovnání Labour party s nějakou komunistickou diktaturou je velká hloupost. Chápu, že zkratky a jednoduchá řešení jsou v módě, ale tohle už troško hraničí.

6 0
možnosti
AK

Některé věci se prostě dnes říkat nesmějí, i když jsou pravdivé, stejně jako historie se smí vykládat jen z pohledu vítězů.

5 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik