Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Řečeno stručně a správně. R^

5 3
možnosti
ZB

Jedni "obránci lidu" tu už jednou byli,jmenovali se komunisté a nic dobrého to nepřineslo.Dělníci a rolníci poslali mnoho lidí,kteří tehdy patřili k elitám do lágrů a mnoho dalších stačilo emigrovat.Tak si to nějak představujete?

10 8
možnosti
MS

Otázka je jaké obránce si představuje pan Pezsynky a jakou formu obrany zvolí.

5 0
možnosti
AM

Pokud vím Konvička kandidoval ve volbách a Samková řečnila v parlamentu, tak jaképak nedodržování svobody projevu.....

Všechno jenom kecy.

8 6
možnosti
LB

Konvička (doc.,Mgr., PhD.) kandidoval ve volebním okrsku č. 13, se 113 579 voliči, z nichž mu hlas dalo 3 117 lidí. Absolvoval řadu setkání s občany, jichž se zúčastňovalo tak asi 12 - 14 lidí převážně důchodového věku. Nikdo jeho svobodu projevu neomezoval, jen o něj jaksi nebyl zájem.

4 3
možnosti
BM

Liberální demokracie jakou má na mysli kolega P. je ideální v dobách klidu a bezpečí. Jenže v současné době je západní civilizace silně ohrožena a prakticky jde o její existenci. Tudíž si jí v současné době nemůžeme dovolit... Nyní je místo pro silné osobnosti a nastolení určitého pořádku. Avšak podotýkám, že ani Konvička, ani Okamura či prezident Zeman mezi takové osobnosti nepatří.....

6 3
možnosti
Foto

Aby stát mohl dobře fungovat musí investovat hodně prostředků do strachu lidí. Je vidět, že to nebyla marná investice.

3 0
možnosti
Foto

Já Vám rozumím, ale obávám se, že takto, tedy že by se měli hledat nějací obránci lidu, to nefunguje.

Za "obránce lidu" se totiž už předem pasují v podstatě všichni, kdo touží po moci a jak to může dopadnout nám ukazuje třeba etablovaná "obránkyně lidu" paní Šabatová nebo současný premiér Bohoušek.

Myslím, že pro začátek by mohlo docela stačit, aby byl obnoven respekt k výsledkům voleb (a obecně k právu) a aby ze školství odešli všichni zpolitizovaní učitelé vymývající mozky naší mládeži jejich fantas-magoriemi.

Jinými slovy - aby za představitele moudrých elit národa již nemohli být považováni nejrůznější samozvaní prolhaní herci či zpěváci nebo např. také vysokoškolští profesoři pobíhající po ulicích a vykřikující o tom, že prezident republiky patří do vězení nebo že jsme povinni přijmout a živit 1 milion "uprchlých" muslimů!

10 5
možnosti
BM

No jestli máte na mysli pana Kohouta, tak to není žádný profesor, ale obyčejný psychopat, který patří do ústavu... Jinak jsem, neslyšel žádného SKUTEČNÉHO profesora, že by chtěl posílat Zemana do vězení...

Váš názor, že by měli odejít učitelé ze školství kvůli politice...no to tady už bylo, že?

Co se týče paní Šabatové, v tom jedinném s Vámi plně souhlasím....

12 3
možnosti
SN

:-)......Výborně napsáno ! Samozřejmě potvrzuji, že to není práce uvedeného autora, ten to jen podepíše! Tak vysoko jeho úroveň kulturní, pravopisná a IQ nesahá! To už jsme si na jeho blozích vyjasnili v minulosti.

Pánům vzdělancům bych chtěl sdělit, že kdyby nebylo těch dělníků, kteří vytvářejí skutečné hodnoty, které se pak zpeněžují, tak by s mohli pást, protože mlácení prázdné slámy a rádoby inteligentními řečmi, ještě nikdo nic k jídlu neopatřil. Samozřejmě z tohoto vyjímám lékaře, učitele a další profese, které jsou nezbytné.

POkud jste přesvědčeni, že akademicky vzdělaný člověk, má patent na rozum, není to jednoznačné. V aktivním životě jsem měl několik takových podřízených, ale pro praktický život byli nepoužitelní a také jsme se rozešli. R^R^R^

5 9
možnosti
Foto

J76i30ř27í 18K42i89n25d62l

20. 11. 2016 13:38

Kdyby nebylo těch co dělníkům poskytují práci a kteří svými daněmi živí armádu nezaměstnaných, mohli by dělníci, tak akorát jíst bukvice. Stejně tak nebýt tak zvaných vzdělancům, žili pánové, jako je Novák v jeskyni a živili by se brouky a trávou.

9 4
možnosti
Foto

;-) Článek pana P. není jeho dílem. O čí jde ,,rukopis" je více než zřejmé. Toliko použití ,,známé firmy". Pro ,,potlačení rizika" možných reakcí na jméno autora raději ,,vyvěšen" bez diskuze8-o Vaše snaha se ,,jeho článkem" zaobírat je ovšem jistě vítána. Kým a proč je také zřejmé;-D

5 5
možnosti
KC

Lidé se musí naučit nenechat si nic líbit, jinak jim samozvaná elita, která to myslí dobře jen se sebou, bude štípat dřevo na zádech. Jenže komouši nás naučili držet hubu a krok a jen málokdo se dokázal z tohoto žaláře vyvázat. Na druhé straně některé děti prostřednictvím rodičů pochopily, že učitel je fackovací panák, tak svého postavení zneužívají. Tudíž - kde není zdravý rozum, tam se dějí věci !!

9 0
možnosti
DB

nvím jak si to představujete , že skupina traktoristů, posunovačů u dráhy kopáčů, prodavaček bude diktovat VŠ profesorům co mají dělat.....já si vždy myslel, že vzdělání nepohází z jednoduché práce rukama ale ze studia...ale můžete se snažit i vysvětlit opak, že studium nepotřebujeme..a jdeme všichni bydlet do jeskyní

11 10
možnosti
ON

O90n16d48ř66e95j 18N56ý19č

20. 11. 2016 12:11

V tomto s vámi naprosto souhlasímR^

3 5
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik