Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Souhlas s p.Kulhánkem. Evropský prostor musí být uzavřen před zhoubnou islámskou ideologií. A Merklová a spol. mají krev na rukou. Neomlouvejme to však tím, že vraždy a atentáty se konaly vždy. Ano, tato díla našich vyšinutých lidí byla a budou v OMEZENÉ míře vždy. Nebyla to však plánovaná genocida.

1 0
možnosti
LB

Desátého července 1973 najela Olga Hepnarová nákladním autem do lidí čekajících na zastávce na Strossmayerově náměstí v Praze. Výsledek: osm mrtvých, šest zraněných těžce, šest lehce.

Hepnarovou se v roce 2005 inspiroval sériový vrah Viktor Kalivoda, známý též jako "lesní vrah", který má na svědomí tři lidské životy.

Také je dobré si připomenout tragické události z posledních let ve Frenštátu pod Radhoštěm nebo šíleného střelce z Uherského Brodu.

A můžeme se porozhlédnout i po světě a vzpomenout si na masakr na OH v roce 1972 v Mnichově, kdy palestinští teroristé zavraždili 11 izraelských sportovců.

No a také nelze nepřipomenout teroristy z Rudých brigád (Brigate rosse) či Frakci rudé armády (Rote-Armee-Fraction), která má mj. na svém kontě únos a vraždu italského politika Alda Mora.

Za tyto a další teroristické činy včetně útoku na školu v Beslanu (RF), kde přišly o život dvě stovky lidí a bohužel i dětí, také nesou spoluvinu eurovládci?

5 6
možnosti
Foto

Jako obvykle lžete.

V minulosti v zemích EU docházelo mnohem častěji než dnes a bylo mnohem více mrtvých. Jen se o tom tolik nepsalo.

2 13
možnosti
SK

Pokud nejsou jediní viníci.

Islám je takový jaký je již od 7 století. Fakta jsou známá . Takže pokud nechceme islámský terorismus a sharii musí se Evropský prostor uzavřít před touto ideologií.

Nikdy neměl být otevřen. A to je vina vedení EU.

10 1
možnosti
IB

I83v65o 27B26o17u91š20e

20. 12. 2016 11:37

Vy si opravdu myslite, ze lze uzavrit prostor pred nejakou ideologii?

2 0
možnosti
ZZ

nikdo mi zatím neodpověděl na otázku "jakým právem" ne "proč", protože na otázku "proč" i já najdu několik odpovědí, mi někdo nutí povinnost soucitu s tzv. migranty. Jakým právem mě nutí zachraňovat všechny tzv. ubožáky, které vyprodukovali mocní toho světa. není v mých silách zachránit celý svět.

6 0
možnosti
KC

Autorovi opět karma s hvězdičkou ! Svými názory se stává jedním z mluvčích 90 % Čechů. Vše dobré a pokračujte !

6 1
možnosti
Foto

Tak to by mohl kandidovat na prezidenta :-\

1 5
možnosti
Foto

Je to o tom, že se není s kým prát. Nelze předem říci, kdy kde komu rupne v hlavě.

2 2
možnosti
KC

Právě proto, že muslimovi do hlavy nevidíme, bychom je neměli přijímat.

8 2
možnosti