Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Vzpomínám, jak nás EU kárala, že jsme si dovolili zařídit si bezvízový styk s USA sami. Spolehnout se na EU, ještě teď bysme měli vízovou povinnost. Vzpomínám, jak nám Kanada zavedla vízovou povinnost, kvůli čtyřem stovkám našich diskriminovaných spoluobčanů, kteří tam odešli. EU nehla ani prstem. Teď si Kanada prý zve 30000 Syřanů. Ty snadno zvládne.

1 0
možnosti
GK

boze co je to za nesmysl? 8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

Jestli si Amíci čtou blogy a komentáře na iDNES, tak se jejich snaze nepustit si do země velmi podivné lidičky nedivím. ;-D

1 1
možnosti
MN

tahle seslost na toto tema ze strany EU smeruje spis k automatickemu bezvizovemu styku s temito zememi pro Evropske zeme. Asi jen naivni clovek se muze domnivat, ze by snad hrozil opak. Nelze se domnivat, ze by si to totiz tyto dve zeme nechaly libit. Navic v dobe kdy se tady pokoutne sjednava TTIP se nebudou stanovovat pro americany viza - ze? takze zase jen ony medialni hratky nic jineho

1 0
možnosti
SB

Jestli se státy jako Německo nebo Francie rozhodnou k zavedení vízové povinnosti pro občany USA, tak si pište, že to bude mít nějaký jiný skutečný důvod.

Možná jim ty země, které jste ve své článku jmenoval, tedy například Bulharsko, poslouží jako dobrá záminka. Avšak to poslední, oč by představitelům nejvlivnějších států EU šlo, je nějaká solidarita s těmi státy, které jsou podle nich a podle berlínských, pařížských. bruselských, amsterdamských na okraji evropské civilizace.

Velice pochybuji, že by jim ta víza zavedli, ale pokud to udělají, tak ty státy, které jste ve svém článku jmenoval, jim poslouží pouze jako záminka a skutečný důvod bude někde úplně jinde.

1 0
možnosti
MN

zapomente .. USA maji dostatek materialu pro negativni motivaci politiku v EU, na to, aby k nejakym krokum vuci nim snad tito politici zvedli hlas :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik