Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Bohužel máte v článku podstatnou pravdu. To vše je levice. Svatý altruismus je novodobou zkázou poctivé zodpovědné svobody. Chraňme se!Pochopíme už konečně, že po porodu potřebujeme péči a v osobnosti dospíváme? Nevolme ty co potřebují péči celý život za své lídry. O který program na politické ose je rozumné a poctivé usilovat? O svobodný a dobrovolný, nebo vynucený a přeregulovaný? Chcete být opravdu solidární? Volte zodpovědnou pravici!Váš pravicový volič.

4 1
možnosti
Foto

Pravice a levice;-DMy a Voni:-P Akorát, že si nemají ve skutečnosti co vyčítat;-) Nic než návnady v boji o zisk na mociRv

5 1
možnosti
JB

J82a36n 26B76u12r30d37a

19. 11. 2016 18:38

Co znamená neomarxismus a neomarxisticky zpolitizovaná škola?

2 0
možnosti
PS

Dobrý postřeh. Karma. Při představě, že za deset let bude soudcem příznivec islámu a neomarxista, mám velmi nepříjemný pocit . Trochu horror.

8 3
možnosti
AM

Pravda, dalo by se namítnout, že to jsou mladí umělci, kteří prožívají život radostně a jsou zvyklí se setkávat se svými kolegy z různých zemí a kontinentů, takže jim akce anti-islamistů musela v zemi, kde je zhruba 1000 muslimů, připadat jako naprostá pakárna, která si zaslouží výsměch,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale co bych to byl za vlastence, kdybych s vámi nesouhlasil???

Správně, profesorský sbor pozavírat, plus zabavit veškerý majetek, který si protistátní činností nasyslili, studenty zbičovat a rozprášit.

A začít znovu.

Nyní ovšem přijímat pouze vlastenecky zaměřené studenty.

R^

1 8
možnosti
MB

Myslíte, že jim to někdy dojde?

1 4
možnosti
JS

Dodám ještě jednu profesi. Budou také nezaměstnaní, protože žvaněním se může uživit pouze určité procento těchto intelektuálů a na to studovat na př. technické obory tito super intelektuálové nemají.

12 2
možnosti
Foto

;-) Kdosi moudrý, již dávno pohlásil, že mládí je nemoc, ze které se dříve, či později většina mladých uzdraví. Mládí je jistě krásná ,,nemoc". Mladí se lehce nadchnou. Ale, dají snáze i manipulovat. A zkušenosti jsou nepřenosné. Že každého formuje doba i prostředí, v kterém žije, to je normální. Co z koho doopravdy bude, zas ukáže jen čas. Od narození je na formování osobnosti každého jedince základem rodina. Pak jistě i škola. Tam se dá získat, mnohdy ovšem i ,,implementovat", leccos. Měřítka hodnot! Až poté, kdy přichází zralost i s vlastními zkušenostmi, lze mluvit o jisté formě osobnosti. Ale každý se formuje, učí i vyvíjí celý život.

Karel Kryl - Ukolébavka - YouTubeR^R^

P.S.: nevím jak pro koho, ale pro mě moji rodiče, v mnohém pak hlavně táta, byli, a zůstali vzorem. Bez ohledu na dobu, politiku, systém! Čisté ruce, rovná páteř, žádná faleš R^

NEBÁT SE, NELHAT A NEKRÁST! T.G.M.R^

8 5
možnosti
MK

R^R^ Opravdu nechápu p. Jiroudku, co se těm mínusářům na stokrát prověřených pravdách, oděných do Vašich postřehů, nelíbí. Asi je ještě život nenaučil......

5 1
možnosti
NM

...ještě že se toho jistě nedožiju ale lituji vnoučata....

7 0
možnosti
ZV

Z86u33z44a87n36a 70V52a64s69s

19. 11. 2016 12:47

Tiež ma to desí. Zostáva dúfať, že dovtedy dostanú rozum.

5 3
možnosti
JR

J84a63n 84R94á16ž

19. 11. 2016 13:12

Bohužel většina absolventů dostane rozum jedině když nebudou mít šanci se živit v nějaké neziskovce nebo ve státní správě a stá je přestane korumpovat sociálními dávkami.. Hlad byl vždy nejefektivnější důvod k seznámení se z realitou.

16 3
možnosti