Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jj, teď si píšu s jedním švarným doktorandem, co šmíroval mé rozhovory s přáteli na FB (asi jako by naslouchal ze křoví, co si povídají úplně cizí lidé na zahrádce před svým domem) a žasnu, jak mohou být někteří graduovaní vzdělanci zaslepení, tupí a ještě k tomu drzí. Ulpívá na detailech a podstata problému mu uniká.

1 0
možnosti
Foto

havlisté jsou velmi agresivní sorta lidí, kteří zlobně reagují na cokoli, co není v souladu s mainstreamvou propagandou. Jsou velmi netolerantní a pořádají hony na ty, kteří vystoupí z řady a oponují jim. Mnoho lidí zažilo jejich pogrom na vlastní kůži, jejich moc však postupně upadá. A to je dobře. Móc dobře !!

1 3
možnosti
VV

Jen jestli nejsou mnohem nebezpecnejsi mackiste, kteří zlobně reagují na cokoli, co není v souladu s jejich propagandou?

3 0
možnosti
RH

Pokud si s nimi nerozumíte, tak si najděte jiné kamarády, kteří s vámi sdílí názory. Hovoříte o svobodě a toleranci, ale sám jim berete svobodu říkat svůj názor, zvát vás na akce a dávat "like" dle vlastního uvážení a jste netolerantní vůči jejich chování směrem k vám. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Dá se s tím souhlasit, jen v profilu máte cosi, co Vaše logické závěry nabourává: snahu zlepšit ČSSD. Až bude v informatice platit, že 0 & 0 = 1, tak snad. (Což platí i o ostatních státostranách).

Já už dostal nálepku bolševika, fašisty, rusofoba, islamofila, lumpenkavárníka, zapšklého dědka (ty méně spisovné neuvádím).

No a - přestalo mi kvůli tomu chutnat?

3 0
možnosti
PV

kdyz je pro vas dulezite, KDO to rika a ne CO rika, pak se blize k opravdove demokracii nepriblizite.

1 0
možnosti
VV

Ale na obrazku nevypadate na to, ze byste si toho z doby pred rokem 89 mohl zrovna hodne pamatovat.

4 0
možnosti
JC

Přesně tak to je.

Také jsem to zažil.

2 0
možnosti
PV

R^

Jen dodávám: To je mi novina!

3 0
možnosti
OK

S velkou částí toho, co píšete, mohu souhlasit. Nicméně v jednom se mýlíte. Způsoby "argumentace" útokem na oponenta používá dnes kdekdo bez ohledu na to, zda je příznivcem Zemana, knížete, Konvičky, multikulturalismu, komunismu, tvrdého postupu proti imigrantům...

Že se tak děje je samozřejmě špatně, protože ve chvíli, kdy se začneme navzájem osočovat, ztrácíme schopnost racionálně řešit závažné problémy. A jestli z této paralýzy společnosti může mít někdo radost, pak jedině islámští radikálové, případně ještě i někteří psychopatičtí jedinci, kteří mají dnes více než kdy jindy otevřené dveře do politiky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik