Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...;-O;-O..a nyní slovo do rvačky...ona ta Drábková reforma asi nebyla tak špatná /já osobně jsem rovněž dosti tratil / proč??kdyby byla tak už dávno byla změna ale ona doposud Marksové a spol vyhovuje a krajně pochybuji,že bude v brzké době změněna..ať mne někdo přesvěsčí o opaku ;-O;-O[>-]

0 0
možnosti

Spojky  "pročež" a "přičemž" se píší (samozřejmě) jako jedno slovo!

0 0
možnosti

..dobře p.učiteli a co obsah ???

2 0
možnosti

Na žádné příspěvky by nikdo neměl mít žádné právo. Příspěvek je solidární či morální vůlí každého jednotlivce. Nelze falešným altruismem pomocí stran sociálního inženýrství si nárokovat něco co mi nepatří.

0 0
možnosti

A nemohoucí lidé mají prostě tiše chcípnout v křoví, aby náhodou nezatížili státní kasu?

3 0
možnosti

No vona ta Drábkova racionální změna byla velice "dobrá". Zatím, co dříve jsem to měl na úřad, kde jsem na jedné chodbě vyřešil vše, 1 stanici autobusem cca 900 m od baráku, tak teď to mám do jedné kanceláře asi 4 km a do druhé 12 km se špatnou dostupností MHD, tzn. vyrazit autem do zasekaných ulic. Vzhledem k tomu, že syn je vlastníkem ZTP/P, tak je všem jasné, že on tam dělá jen povinnou štafáž, neb bez jeho přítomnosti nic dělat nelze, protože to někdo jiný z rodiny za něj musí vyřídit, on to sám bez doprovodu nezvládne. Díky "neziskovce", která úspěšně zajišťuje zdravotně postiženým, nikoliv sociálně vyloučeným, práci, zase tak díky plnému invalidnímu důchodu a tím, že si něco přivydělá (ale hlavně, že jde mezi lidi), tak zase pro nás nejsou finance tak důležité. Ale jinak plně chápu ty, co nejsou rodinou dotovaní

2 0
možnosti

A to si nedovedete představit, kolik naprosto zbytečné práce Drábek přidělal úředníkům. Z tzv. první linie pod ministerstvem práce ho nenávidí naprosto všichni.

Jinak co se týče agendy okolo PNP, tak největším problémem je jednoznačně ta zmíněná subjektivita posuzování. Během mého zaučování jsem např. narazil na situaci, kdy bylo dvěma stejně starým dětem s totožným hendikepem v jenom případě PNP uznáno a v druhém neuznáno. Jediná významná odlišnost jejich případů spočívala v tom, že jejich případy posuzovali dva různí lékaři.

4 0
možnosti

Jó my máme kolegyni v práci, co měla ZTP, protože od MHD je to daleko, tak jezdila malým autíčkem. Poté, co ji Drábek sebral "ZTP", jednak poškodil organizaci v oblasti zaměstnávání tělesně postižených, ale hlavně ji. Do práce jezdí porád malým autem, ale když ji "rozčílíme" tak ujde  pár metrů bez berlí, pak se musí v lepším případě opřít o zeď v horším ji někam posadíme a jdeme shánět francouzské hole, které jsou nedaleko. Tady vidíte, jaký je to simulant, když ujde bez opory téměř 5 m. Tak ji Drábek správně jako simulantce odebral dávky a kolik času ji ušetřil tím, že nemusí chodit po úřadech.

4 0
možnosti

Mnohým invalidům by stačilo, kdyby vláda opakovaně nebojkotovala zvýšení minimální mzdy pro invalidy. A místo vyplácení nesmyslných částek hlídacím agenturám tyto příspěvky rozdělila prvotním zaměstnavatelům...

1 0
možnosti

Drábek taky zrušil příspěvek na krmivo pro vodícího psa, zavedený už za první republiky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik