Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Konečně jste to napsal jasně.

Mladý, usměvavý invalidní důchodce.

A Nečas s Kalouskem mu nepřidali 40 Kč měsičně.

A co se týká ohýbání hřbetů, tak k tomu nás chce přimět ČSSD. Systémem zákonů, vyhlášek, směrnic a nařízení.

Vy jste mladý nemakačenko, já naopak starý a pořád pracující.

Kdo chce, hledá jak, Kdo nechce, hledá proč.

0 0
možnosti
Foto

A co Most? Zkuste! Nebo takové pěkné "sídliště" za ostravským hlavním nádražím. Kromě toho existuje na Zeměkouli ještě pár destinací, kde Vám Brusel nebude ohýbat hřbet, např. KLDR.

Zkuste se spíš zamyslet, kde je prapůvodní příčina nesnází Evropy. A kdo má z těch nesnází prospěch. Myslíte, že by se fanatičtí islámisté do Evropy nedostali, kdyby neexistovala EU? Ale vždyť oni přicházejí i do zemí, které v EU nejsou a kde zlý Brusel nevládne. Rv

1 0
možnosti
SB

Sice logická úvaha, ale dokud si především ta strana, jejímž jste členem, nezamete před vlastním sobotkovským prahem, tak to nebezpečí tady prostě bude.

Proto mi od člena ČSSD tyhle úvahy připadají tak trochu pokrytecké. Je to premiér za ČSSD, kdo se podbízí takovým politikům, jako je Merkel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik