Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neberu argumenty, že blogeři musí respektovat daná pravidla.Je to censura jako za socialismu. I tehdy se hovořilo o nastavených pravidlech. Když někdo napsal něco nevhodného, byl vyhozen stejně jako p.Olšer.

1 0
možnosti
LV

Mně Olšer nikterak nechybí, ale jestliže dneska zavřeli pusu Olšerovi, kdy jí zavřou ostatním?

Zrušení blogu Břetislava Olšera považuji za zvůli. Blogy na idnesu vznikly za určitých podmínek, které podle mne B. Olšer neporušil. A pokud nový vlastník skupiny MAFRA chce dělat selekci a podporovat jen ty blogery, kteří zpívají jeho písničku, musí si uvědomit, že o podstatnou část čtenářstva jeho médií starají i blogeři jako pan Olšer.

Ať tedy odřízne blog jako celek, prodá ho jinému investorovi (jistě by se našel), a na své stránky ať vpustí jen ty, jejichž složky, které si na ně vede, obsahují jen neškodné materiály.

Olšera zpátky.

2 0
možnosti
MN

V každé společnosti jsou takoví s touhami Erdogana..... A nemusí to být turečtí prezidenti,

0 0
možnosti
DV

D58a56v84i36d 12V46l36k

12. 4. 2016 12:27

Mně ho teda nevracejte, jestli jste si ho teda vzali. Mně nechybí!!

0 0
možnosti
OU
RK

Hanba cenzorům! Vraťte nám Olšera! Je nebo není svoboda slova?[>-]

3 0
možnosti
JT

taky by mě zajmalo kam zmizel mlíkař....

4 0
možnosti
VS

Pro všechny ty, kteří tady pláčou nad těžkou ranou, kterou obdržela svoboda slova v Babišově médiu - Olšer byl ten poslední, kdo by si mohl stěžovat na nepřízeň administrace a nějaká protivenství z její strany.

Nevím o žádném jiném autorovi na tomto blogu, kterému by bylo tolik let tolerováno zveřejňování článků plných nenávisti, sprostoty, urážek, polopravd a prokazatelných lží. Jen několikrát byl administrací donucen odstranit ze svých textů vyložené vulgarity a do očí bijící nepravdy a (zřejmě jako určitá forma žluté karty) byl zbaven VIP statusu.

To, že si nedával pozor a své kompiláty vycpával odkazy s reklamou, jakož i umisťoval všude možně v rozporu s pravidly blogu, je jen jeho chyba.

Je tudíž naprosto mylné, udělovat Velkému Kompilátorovi aureolu perzekvovaného autora a mučedníka svědomí.

P.S. Pokud by někomu jeho kompiláty opakovaného a ukradeného opravdu hodně chyběly, najde je (mimo jiné) na stránkách OV KSČM ve Frýdku Místku.

4 1
možnosti
JC

J66i97r89i 18C53e71e

12. 4. 2016 11:21

Jasně bolševiku. S tou nenávistí a polopravdami jdete příkladem.

0 0
možnosti
BD

Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale budu do smrti bránit vaše právo to říkat. ... asi tak

3 0
možnosti