Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Někteří diskutující tady obviňují autora z šíření poplašných a konspiračních teorií. Pokud je ale pravda, že K. Schwarzenberg přiznal, že v Trilaterální komisi hlasovali o bombardování Srbska, tak by nás to mělo zarazit, že vůbec existuje nějaký nikým nevolený orgán, o jehož cílech se v podstatě nic neví, a ve kterém vysocí státníci, vybraní podle nám neznámého klíče, hlasují např. o tom, zda se bude bombardovat Srbsko. A ani nevíme, jak a pro koho je toto hlasování závazné. A kdyby to K. Schawzenberg neprozradil, tak nemáme žádnou šanci se to dozvědět.

Tak mě napadá, o bombardování kterých států se tam ještě hlasovalo? Lybie? Irák? Sýrie? :-P

3 0
možnosti
TH

To je trapny. Boze, boze...Rv

2 4
možnosti
LN

...jo a ještě se tu maže....:-(

0 0
možnosti
Foto

Pokud lidé nejsou kuželky, tak Bilderberg nemá žádný význam. V tom případě vždy dopadne vše jinak, než ti spiklenci budou plánovat.

1 1
možnosti
Foto

Asi 70 lidí vlastní tolik bohatství, jako polovina lidstva na planetě. A ti tam jsou. (těch 70) Rozhodují (domlouvají se) o tom kdo bude příští president USA, a o kšeftu i o nás obyčejných. Dokáží to prosadit. Na minulé schůzce odklepli Mrs. Clinton. Tak jsem zvědav.;-)

4 1
možnosti
Foto

Skupina Bildeberg byla iniciována Rockefellovými ale není pravda, že platí nějaké jasně dané pravidlo, že je každá vlivová skupina na světě je povinna sdělovat výsledky svých jednání společně s politiky veřejnosti. To je moderním žurnalistickým mýtem, jenž by se měl rozbít. Tato skupina se dohodla, že nebude o jménech účastntíků svých konferencí referovat na veřejnosti a může to tak být a nikdo s tím nic nenadělá. Psala o ní BBC a další média už dávno. Je tam někdo od Fiatu, jsou oznámeni zástupci společností a to je tak asi vše, co víme a nemusí nás více zajímat. Více by nás měly zajímat například veřejné výsledky Klimatologických konferencí, výsledky jednání bezpečnostní rady OSN a UNESCO, výsledky jednání vlád zemi, diplomatických styků zemí, výsledky stavu burz, atp. Stejně jako jednotlivé vojenské organizace vydávají běžně výsledky svých stanov, vlády pravidelně aktualizují své militariristické doktríny a po svém refefují o výsledcích bitev. Takže je toho tolik, co můžeme vědět, že opravdu aktivita této skupiny nemusí být zas tak zásadní a konečně, časem mohou vyplynout úniky z jejich jednání s pomocí whisteblowerů, ale nedomnívám se, že by se tam zas řešila nějaká podstatná témata. Připadne mi to spíše jako Davos anebo něco podobného, protože se neříká, k čemu se tam dospěje, protože asi k ničemu podstatnému, tak je to zvláštní. Většina podstatných otázek zpracovávají specifické think tanky a ty má ještě smysl sledovat, ne Bildeberg. Omyl je rovněž i nepotřebnost cenzury itnernetu. Ta je a musí být. Už z podstaty. Internet může být v krajním případě noze dokonce i zrušen a my s tím také nic neuděláme.

1 0
možnosti
Foto

Stále si myslíme, že internet tady je pro naše dobro jako boží prst všemocné pravdy. Ale bez cenzury nikdy nefungoval. Když by nebyla cenzura, tak už by byl jednak zavirovaný a jednak přetížený. Internet je naopak ještě málo cenzurovaný, protože lze s jeho pomocí stáhnout například dětskou pornografie a další věci včetně propagandistických videí a časopisů Islámského států z amerických serverů z Washingtonu. V Číně a řadě zemí je rovněž internet cenzurovaný anebo k němu je omezený přístup přes firewall. Dle mého názoru je internet nejlepší zbraní v rukou cílené průmyslové špionáže, kdy se o všech hloupých uživatelích shromažďují všemožné údaje a cookies atp. A to vše má společnost Google anebo Facebook. Vše má v rukou rovněž NSA, všelijaká naše metadata a data. Proto nyní Edward Snowden paradoxně radí lidem, jak svou komunikaci navzájem co nejlépe šifrovat a skrývat, nebyli snadno pozorovatelní a odhalitelní.

0 0
možnosti
JV

J14i87r28i 46V33r20a94b96e30c

11. 6. 2016 17:18

Ze se ti bolsevici furt otiraji o nejaky Bilderberg.Na zapade to neni skoro zadne thema!!

5 7
možnosti
Foto

Má cenu na něco takového vůbec reagovat?

Je to nutné, protože pokud budou tyto hlouposti a nesmysly tady publikovány, je potřeba se jim postavit.

O konferenci ČT informovala, zeptejte se strýčka Goo, takže zase nepravda a že je jednání tajné? Tak je to soukromá organizace, tak snad mají právo na soukromí.

Na jednání jakékoliv soukromé firmy nemá nikdo nepozvaný také přístup.

Uvedené konspirační zdroje, ty jsou tak pro psychiatra aby se zajímal o duševní zdraví autorů.

A co vidíte špatného na tom citátu pana Schwarzenberga, tak to už vůbec nechápu.

11 12
možnosti
KL

Tady nejde o zadnou soukromou firmu, ale setkani vlivnych politiku a financniku z celeho sveta. A tak nevinne to asi take nebude, kdyz tam tehdy, za ucasti Schwarzenbergra hlasovali o bombardovani Srbska. To znamena, ze neslo o zadne nezavazne pratelske klaboseni, ale reseni urcite politicke situace.

8 5
možnosti
ZH

Jak tajné to jednání myslíte že je? Vždyť tam je mikrofonů víc než ve studiu Českého rozhlasu. Je to neveřejné jednáni, proto tam nesmí novináři, a nesmí tam proto, že jakmile hrozí zveřejnění, nikdo neřekne co si opravdu myslí. Nemusíte se bát, tam je tak rozličná skladba, že spiknutí ušít nemůžou, ani kdyby chtěli. ;-D

7 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik