Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K95a92r30e37l 50C46a23c52h

18. 10. 2017 14:35

Nechme tyto úvahy do pondělí. To již budeme mít více informací k úvahám.

0 0
možnosti

Babiš a vazba? Můžete mi, Adame, říct relevantní vazební důvod, který teď není a byl by až po volbách? Tak dlouhé prsty a krátký rozum zase Šuman resp. ti co jsou za tím, nemají. Proč se k tomu vyjadřujete, když nemáte právnické vzdělání to mi hlava nebere.

0 0
možnosti

Vazba útěková, ovlivňování svědků...na to člověk nemusí být právník.

0 0
možnosti
Foto

Pokud Babiš skutečně vyhraje volby do poslanecké sněmovny a prezident Zeman jej pověří sestavením nové vlády, předpokládám, že Babišova vláda nezíská důvěru poslanecké sněmovny. Co se bude dít poté, to už bude asi řešit jiný prezident než Miloš Zeman.

1 0
možnosti
AM

K té obrazotvornosti - kdybyste byl od narození slepec jako já, možná byste tu obrazotvornost pochopil trochu víc. Samozřejmě, hlavní zásluhu na zlepšení situace invalidů má ČSSD a částečně i Lidovci, ale ODS nebo TOP 0.009 by, na rozdíl od Babiše, nepřistoupila na zvyšování příspěvku na péči nebo na mobilitu... a ani invalidní důchody by se nejspíš o tolik nezvýšily. Takže dobře zajištěným zdravým lidem se to moralizuje...

0 0
možnosti
PK

AB premiérem nebude. Co bude po jeho neúspěšném pokusu o sestavení vlády,nikdo neví. Bude silná opozice a to není dobrý signál.

0 0
možnosti
LH

Obrazotvornosti -omlouvám se

0 0
možnosti
LH

Nazvat p. Babiše hodným strýcem chce mít velkou dávku obrazovosti :-P:-P

2 0
možnosti