Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

8-o8-o8-o Se svou genialitou byste měl něco dělat!!!!!! Navíc souzníte s Petříkem a to vypovídá o mnohém.;-€

0 1
možnosti
VK

Vy jste živoucí důkaz toho, že socan je jen zakuklenej bolševik, který se jen stydí stát se komunistou. Sory, ale podle více vašich blogů jsem nabyl jistoty.

5 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Ozbrojené kolony wehrmachtu, SS leibstandarte Adolf Hitler a další elitní formace projížděly pod slavobránami postavenými ukrajinskými fašisty, jejichž potomci vyvolali kyjevský masakr nazávaný v médiích familiárně "Majdan". Jak víme, fašističtí dědci dostali pořádně na frak od J.V.Stalina, a to je dobře. Jejich fašistické potomky to teprve čeká, alespoň doufejme !

1 0
možnosti
JR

J23a64r86a 51R14a24n70k

3. 5. 2016 3:44

Takze Vy ted zastupujete vsechny ty odesle Fojtiky a Kasuky? Neni Vam lito, ze ve Vasem veku necestujete, nepoznavate svet a nenahanite nekde v Argentine divky na tango? Nemate pocit, ze budete mit "vasted life" tak jako pan Cvalin a ze presto nemusite byt pozvan na obed, tak jako on.....vsak to ma na blogu:-)

4 1
možnosti
JR

J97a92r36a 89R80a35n19k

2. 5. 2016 23:02

"Putinova popularita" - ach jo - roste mozna v zemich vychodni Evropy, protoze je tam stale jeste ta posledni generace tech, kteri se meli dobre aniz by neco delalali, posouvali tuzku na papire, pak si ji odnesli domu:-)

5 2
možnosti
Foto

Americká a veškerá západní mainstreamová média (u nás ČT) dělají tak neuvěřitelně pokleslou protiruskou propagandu, že Putin již žádnou proruskou propagandu nepotřebuje.

Tak ubohou propagandu jakou provádí proti Rusům Západ, nedělali ani komunisté před rokem 1989 a to už je co říct.

Jinak dobře napsáno, karma R^

4 6
možnosti
LN

..dočetl jsem ke slovíčku "prý" v titulku....

...už tím jste cokoli co v tom vašem článku je...shodil do hnoje...a to je...podle toho co obvykle píšete.... dobře...:-P

6 0
možnosti
PK

P61a13v36e78l 44K77u13l96a

2. 5. 2016 20:14

Já si nedělám o socialistech iluze, ale z takovýchto nových mladých členů mají určitě obrovskou radost :-/:-)

4 1
možnosti
PK

Bezprostředně po roce 89 jsem měl k USA značné sympatie a Putina jsem po jeho nástupu k moci považoval za diktátora, který se snaží vzkřísit zašlou slávu Ruska z dob komunistů a studené války. Po tom co naši "spojenci" v posledních letech předvádějí, nemám z našeho členství v NATO žádnou radost a Putin mi připadá jako rozumný a odpovědný státník. Ty miliony, které Američané nalijí do své propagandy nejspíš ke změně jejich zahraniční politiky nepovedou a tudíž popularitu Putina neohrozí.

5 5
možnosti
JR

J49a78r27a 61R39a12n89k

2. 5. 2016 20:36

Ziji 40 km od americke hranice, nikde zadnou propagandu nectu, tedy krome neco hloupeho co denne vypadne z Trumpovych ustEU,proto jsem prestala koukala na RT protoze kolik ruske propagandy se da namestnat do hodinove propagandy bylo az zazracne, navic se z toho delalo spatne.

3 1
možnosti
PD

Populární je možná tak v Rusku. Zkuste se poptat v Polsku nebo vých Ukrajině a vemte si k tomu na sebe triko I love Putin a uvidíme jakm jste na tom fyzičkou při běhu na delší trati.;-D

3 0
možnosti
PK

V Polsku se žádný Rus populárním stát nemůže, protože pro Poláky je Rusko už historicky úhlavním nepřítelem. Při tom, jaké mají Poláci s Rusy zážitky, se není čemu divit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik