Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Takhle si oni představují demokracii

2 0
možnosti
JR

Jo milý pane. Demokracie se musí umět také bránit.;-)

2 2
možnosti
JL

Tak jsem si otevřel ten Vámi doporučovaný článek - a dezinformace tam vidím. Jestli máte pocit, že by se to mělo dělat i z nějaké druhé strany, tak když to nikdo neudělá, tak abyste s tím začal sám.

4 1
možnosti
VK

Pane autore, proč byl článek výživný, jak píšete. Jeho tématem byly dezinformace, byť jedné strany. Proč ho označujete slovem výživný? To přesně ukazuje, kde stojíte. Můžete se tu stavět do role objektivního, ale odhalíte se první větou. :-P

6 2
možnosti
MD

Ale kdeze, kdyby nehodil 'trojku' tak sedite na lavicce.

0 1
možnosti
AM

Zkrátka znovu a znovu se snažit lidi přesvědčovat, že Západ a Východ je vlastně to samé, jen mají trošičku jiné místní zvyky...............

Jenže tak to není.

Nejlepší způsob, jak hlasatele těchto názorů vyvést z omylu -- roční ozdravný pobyt na ruském maloměstě -- je bohužel značně nepraktický.

4 2
možnosti
OK

V USA, když veřejně prohlásíte lež o prezidentovi, média ji zveřejní. V Rusku, když veřejně řeknete pravdu o prezidentovi, média ji nezveřejní. A vy sám pravděpodobně dopadnete hůře ve druhém případě.

3 2
možnosti
JR

A proč ? My jsme součást té "druhé strany". Chápu, že vám komunistům a kryptokomunistům se to nelíbí. Ale je to tak.

USA a Evropská unie nás neohrožují.

Evropská unie navíc jsme my. Nemáme přirozeně zájem škodit dezinformacemi sami sobě.

Zájem nám škodit mají jiní. Jsou na východ od nás.

8 2
možnosti
MD

Dobry clanek. Neexistujici vyraz americky troll jako protivaha rusky troll hovori za vse.

2 5
možnosti
OK

Tento "neexistující výraz" existuje nejen o pár centimetrů výše, ale např. Google dává na tuto "neexistující" frázi: Přibližný počet výsledků: 693 (0,52 s).

0 0
možnosti
JR

Ty monitorují všichni komunisti i kryptokomunisti včetně vás.

Tak proč se ptáte ? 8-o[>-]EU[>-]EU8-o

3 1
možnosti
VS

Pokud vím, tak stránek, které bojují za národ, Putina a všeslovanskou vzájemnost je plný web a vyvracení lživé propagandy perfidního Bruselu a amerických imperialistů je jednou z hlavních náplní jejich práce. Nechápu, na co si stěžujete.

9 1
možnosti
VJ

V10á63c66l25a76v 96J68ů56z92a

25. 11. 2016 12:17

V zásadě máte pravdu, že to nikdo nedělá. Ale klasická odpověď na otázku, kdo bude dělat XY je: udělej to ty.

Prostě někdo chce monitorovat dezinformace jedné strany, tak to dělá. Nezbývá, než aby někdo z těch, kdo chce monitorovat dezinformace jiné strany (neříkám druhé, protože jsem přesvědčen, že neexistují pouze dva názorové proudy), to taky udělal.

2 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik