Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gotrong

20. 6. 2012 19:41
...

Víte jaký je rozdíl mezi "sportovním svalovcem" (člověk který svaly má a potřebuje kvůli sportu) a "posilovnovým svalovcem" (taková ta typická koule z posilovny)? Aha já už ho vlastně napsal.... Ale nejpodstatnější je, že ten druhý je vždycky vyhnaný práškama.... Člověk který posiluje "bez bobulí" je šlachovitý hubeňour, ale zvedne stejnou váhu....

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

22. 6. 2012 1:04
Re: ...

tak třeba takový BCAA nejsou špatný

Jinak ale souhlas a hlavně: když narostou svaly, tak taky něco vážej a ta váha spomaluje.

Jo a ještě je třeba podotknout, že existuje několik typů cvinění - na sílu, na výbušnost, na objem svalů...každý cvičí podle toho, čeho chce dosáhnout

0 0
možnosti
E

eldaha

20. 6. 2012 12:04
Zajímavé, že

za odpůrce posiloven považujete a/ženy. Já například chodím do posilovny pro ženy. Ale nemám  ráda, neuznávám muže, kteří jsou ochotni několikrát týdně "zbourat posilovnu", aby potom se potom  doma zhroutili na gauč, protože jiná činnost včetně práce je pro ně bezcenná.

0 0
možnosti
JK

J.K.S

20. 6. 2012 9:48
Nic se nemá přehánět

Mám pár známých, vysokoškolsky vzdělaných, kterým po několika letech strávených budováním muskulatury, silně ubylo mozkových buněk. Z lidí, se kterými bylo možno mluvit o všem možném i nemožném, se stali jedinci, které ze všeho nejvíc zajímá, kolik bílkovin co má, jak procvičit který sval, kolik čeho dát na kterém ze strojů, aby to mělo ten správný efekt. I jejich ženy si začaly stěžovat na jejich nedostatečnou aktivitu v sexu. To nemluvím o tom, že se mi "nosiči melounů" líbí stejně málo jako vyzáblé holky se silikonovými pětkami. Neberu jim právo mrzačit si tělo a duši, nikomu jinému než sobě tím neubližují. Jsem ráda, že to nepostihlo ani mého muže, ani mého syna, ani přítele mé dcery.

0 0
možnosti
P

papaya.

20. 6. 2012 10:23
Re: Nic se nemá přehánět

ale proč hned hovoříte o extrémech ? Osobně neznám žádnou silikonovou vyzáblou holku ani namachrovanýho nosiče melounů. Na posilování nevidím nic špatného, jedná se o cvičení. A zpevněním různých skupin svalů lze předejít pozdějším zdravotním potížím.

1 0
možnosti
L

lajika

20. 6. 2012 6:28
a jsou i tací,

které do posilovny doženou komplexy a představa, že vypracovaná muskulatura je těch komplexů zbaví. Což se povést nemusí......

Jinak valná většina lidí, co chodí posilovat je samozřejmě normálních a prostě si jen vybrali tuhle jednu konkrétní fyzickou aktivitu jako snadno dostupnou nebo zábavnou (no....tak proti gustu....). A to říkám jako žena. Ti ovšem zpravidla necítí potřebu svoji volbu obhajovat na webu.

0 0
možnosti
PI

pavlik05

19. 6. 2012 23:46
posilovna, posilovna, posilovna

a jeste posilovna. To ze napr. boulder, plavani atd. telu poskytnou "antictejsi" postavu a univerzalneji fungujici svaly to nikoho zjevne nezajima :-)

0 0
možnosti
IH

Ika Hostka

20. 6. 2012 9:34
Re: posilovna, posilovna, posilovna

A co teprve takové sekání dříví, přehazování uhlí a podobné přirozené činnosti, mířené na téměř celou svalovou soustavu a přinášející zcela jistě mnohem větší pocit uspokojení :-)

0 0
možnosti
JV

Jidor

19. 6. 2012 23:44
Mindrak???

.... autore, mate nejaky mindrak, ze mate potrebu psat takovou ptakovinu?? ... jinak jen poznamka k vasemu bodu a) .. zeny?? .. ty mozna posilovny vyuzivaji vice, nez muzi ...

4 0
možnosti
MDIM

Mozek, diskuzí iDnesu Mozek

19. 6. 2012 22:31
já slyšel, že je to tam samej čtyřprocentní, je to pravda ??

8-o;-D

3 0
možnosti
SL

suzzie

19. 6. 2012 22:42
Re: já slyšel, že je to tam samej čtyřprocentní, je to pravda ??

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1178x
Vysokoškolák a sportovní maniak.

Seznam rubrik