Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Johyn

14. 6. 2012 12:41
Baroš

je fotbalista, který skutečně zazářil v Portugalsku a nastartoval tam svou karieru. Po šampionátu odešel do Anglie ale moc se nechytal. Potom do Francie a také to nebylo ono. Až se chytil v Turecku. Ovšem pokud vím není o něj moc velký zájem ani tam. Přitom není starý a mohl by být ještě dost dlouho hrát. To že o něj není nějaký zájem má tedy jiný důvod.

K jeho hře. Je jasné, že jako osamělý útočník toho mnoho nenadělá. Ale co mu mám za zlé je jeho naprosto absence dravosti a bojovnosti. Při sebeměnším kontaktu padá a dožaduje se pokutového kopu. Vzpomenu li si na Portugalsko tak tam to bylo dobré právě proto, že bojoval a byl dravý. Měl hlad po gólech.

Jeho zastánci tvrdí, jak v Turecku střílel goly. To je pravda. Ovšem turecká liga je jiná soutěž než Euro. A že na sebe váže obránce a ostatní střílí? No 2 goly ze dvou zápasů není mnoho.

Přál bych mu aby mu to proti Polsku vyšlo. Ale myslím, že Poláci nás přehrají. Ale rád se budu mýlit.

1 0
možnosti

Sawy

15. 6. 2012 9:26
Re: Baroš

Cituji: "Po šampionátu

odešel do Anglie. . . . " To je prece hloupost. Hral tam uz davno pred tim.

0 0
možnosti

mamenec

14. 6. 2012 11:25
On je tam ještě jeden problém....

A to ten, že chování a vystupování p. Baroše, a to jak na hřišti tak mimo něj, je mírně řečeno tristní. Což se ovšem týká velké části čutálistů...Jeho zásluhy v minulosti mu nikdo nebere a díky za ně, v Portugalsku byl úžasný. Ale dnes? Co  s tím má co dělat dnešek? Prostě hraje špatně a ještě se chová jako pitomec. Tím ztrácí i ty zbytky respektu, které k němu národ fotbalový choval.

4 0
možnosti

Vartenberg

14. 6. 2012 11:07
Barošovi chybí Koller

Baroš má styl hry, který nemá v současné repre kdo podporovat. Koller mu to jako parťák vždy nějak sklepnul a Baroš zářil. Dnes tam nikdo takový není a Baroš nemá jak ukázat svoje přednosti. Kritika Baroše a tvrdohlavost Bílka v jeho nasazování má svoje opodstatnění. Pokud dobře posloucháte sportovního komentátora slyšíte spoustu záporných slov. Nezpracoval, nedoběhnul, nepřihrál, netrefil, neustál, nestihnul, nedoskočil, nevystřelil, nedosáhnul. To se pak kritikům není co divit.:-/

4 0
možnosti

mortimer.r

14. 6. 2012 13:44
Re: Barošovi chybí Koller

Ale tak chybí Koller. V Galatasaray taky nemá žádného dlouhána, který by mu sklepával míče a přesto mu to tam pálí. Pokud chce Bílek Baroše jako jediného útočníka, musí tomu uzpůsobit hru a Baroše doplnit takovými podhrotovými záložníky, kteří by mu to do té nohy dávali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1178x
Vysokoškolák a sportovní maniak.

Seznam rubrik