Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirek-storch

26. 1. 2012 23:09
Když jde o statisíce dolarů tak končí legrace i v tenise :-(

Chyby rozhodčích byly v tenisu evidentní v Hopmanově poháru, Sydney i v Melbourne. Někteří hráči sporná rozhodnutí evidentně těžko snášejí. Někdy jeden nebo dva sporné míče naruší soustředěnost hráčů a u slabších spustí záchvaty vzteku. Rozdíl mezi jednotlivými koly na Granslamovém turnaji v Melbourne představují tisíce dolarů. Mezi prvním kolem a semifinále už statisíce. To musí být velké napětí při hře, když se nedaří. I tak si často hráči i hráčky uleví při hře ostřejšími nadávkami, které není vhodné reprodukovat. I Petra Kvitová zahodila při utkání se Šarapovou několikrát vztekle raketu. Psychologové vám řeknou, že je to lepší než nespokojenost a vztek dusit v sobě. Gentlemansky se k sobě chovali tenisté v době, kdy odměnami byly malé věcné ceny a nápis na desce cti ve Wimbledonu a jinde. Ale stejně mám raději tenis, než kopanou, kde do sebe hráči kopou a provádějí taktické fauly, totéž v házené, košíkové i jinde při kontaktních sportech.

2 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

26. 1. 2012 22:24
nějak nerozumím

Tenis na téhle úrovni dělají lidé mj. i kvůli výdělkům. Copak vy se nerozčílíte, když vám v práci něco nejde? Nebo při tsportování? Emoce k tomu patří - a tak je to správné.

1 0
možnosti
JR

laser-man

26. 1. 2012 21:05
Standartní?

Co má tenis společného s vlajkami? Nějak mi utekla spojitost...:-P

1 0
možnosti
MS

modrá sardinka

26. 1. 2012 20:58
No nevím

No já nevím, něco mi tady nesedí, za prvé bych z toho nedělal vědu, páč tenisté jsou prostě lidé a holt je někdy přemůžou emoce a za druhé srovnávat tyhle dva momenty je přinejmenším sporné. Zkuste zkritizovat gentlemany ve fotbale, to si pošušňáte líp.

0 0
možnosti
AV

AdamVas

26. 1. 2012 20:47
Hlavní zvláštní moment vám dle mého chybí...

... mám na mysli zaříznutí Nalbandiana od rozhodčího:-/ Na úkor tenisty tak postoupil podávací stroj ;-ORv

0 0
možnosti
K

krllo

26. 1. 2012 20:40
Studentíku a nenapálil také někdo

tebe?

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1178x
Vysokoškolák a sportovní maniak.

Seznam rubrik