Diskuse

Noční les

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Muzikantka

2. 12. 2007 11:26
Mně se to líbí.

Zrovna poslouchám Country Radio a jde mi to tak nějak s Vaší básničkou dobře dohromady.

0 0
možnosti
MA

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

4. 12. 2007 0:35
Re: Mně se to líbí.

diky.

0 0
možnosti

honzaXY

1. 12. 2007 23:12
To je strašný!

Internet a svovoboda projevu má spoustu výhod... ale kdyby jste si to, co předkládáte veřejnosti, musel sám vydat (a financovat), začal by jste asi hodně brzy psát do šuplíku, což Vám tímto přátelsky doporučuji. Možná by bylo na čase nějak definovat pojem "slovní spam"  případně "poetický smog".

0 0
možnosti
MA

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

2. 12. 2007 1:56
Re: To je strašný!

Souhlasím - a ani se to nesnažím vydat. Myslím, že dnes, v době elektronické zábavy, je problém vydat (a ufinancovat) v papírové podobě i mnohem kvalitnější poezii.

Ale nemusí se přece líbit všechno každému. Já se při vkládání toho textu radoval, že sem jednou vložím něco "bezkonfliktního", co se třeba někomu bude líbit, a ostatní to nebude dráždit, když tentokrát neřeším žádné kontroverzní téma, a dokonce ani nic nekritizuji, a ono ejhle - zase je z toho problém.

Pokud se vám žádná z mých básniček nelíbí, je to vaše věc. Ale naštěstí vím, že některé z mých básniček se někomu líbí, a proto je píšu a zveřejňuji. Bohužel nejsem věštec, abych předem jistě poznal co se bude líbit, a co ne...

Když se vám konkrétní text nelíbí, tak stiskněte alt+doleva, nebo ctrl+W, nebo alt+F4 ... ale neberte ostatním možnost na něj narazit... třeba se to někomu z nějakého důvodu bude líbit, i když je to pro vás sebevíc nepředstavitelné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Martin Adámek, Náchod

Programátor, učitel, cestovatel