Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

Reziel

29. 1. 2011 13:05
Karma up

Souhlasím s "SYETEY-KOTZOUR", člověk nemusí svou sexualitu projevovat nutně veřejně. Jednou věcí je se za ní stydět ale naprosto jinou je ze sebe nedělat celebritku mezi svými přáteli, právě proto, že je odlišný svou sexuální náturou. Ne každá společnost je vhoná na veřejné diskuze o takových tématech a né každá je na takové diskuze zvědavá.

Příspěvky níže typu "úchyl"jsou spíše k zasmání a dokazují pouze to, o čem mluvíš. Společnost ale není jeden celek, rozděluje se na podmnožiny v níž každý bude toto téma chápat jinak a jinak k němu přistupovat, Rozčlenit jí proto na 4 skupiny není podle mě vhodné, ale ze subjektivního - tvého - pohledu zcela pochopitelné. Pokud měl článek vyznít jako moudro obecně přijatelné (očemž pochybuji), pak to bylo špatně sepsáno. Ovšem já věřím, že jsi to myslel zcela subjektivně a zamýšlel jsi se pouze nad svým okolím a tvým vnímáním společnosti. Proto tomu nelze nic vyčíst. Vždyť každý jsme nějaký a každý chápeme jinak kteroukoliv věc na tomto světě.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 1. 2011 17:26
sexuální revoluce už je dávno passé

....každý si může dělat víceméně, co chce. Akorát už se s tím dnes méně lidi předvádí. Takže ten, kdo takovou diskusi považuje za nevhodnou nemusí být fanatický katolík, dokonce to ani odsuzovat - prostě o tom nemluví tak jako nepovažuje za vhodné se každému chlubit, že má novou Hi-Fi soupravu v obýváku. Má ji prostě proto, že ho baví, ne, aby lidi čuměli.;-)

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

4. 1. 2011 17:19
dělejte si co chcete...

...  vaše věc a mě do toho nic není. Pokud neobtěžujete jiné lidi (i to je úchylka), není problém.

Jen je úsměvné, že sami se chováte naprosto úplně stejně, jako to vyčítáte té poslední skupině. Kromě vaší potřeby se tu exhibovat (vaše věc) zjevně nedokážete pochopit jiné postoje, než vlastní. Třeba to, že někoho skutečně BDSM nezajímá, nebaví. Myslíte, že jsou všichni stejní, jako vy. Neskutečná drzost je předpokládat, že si někdo neváží partnera jen proto, že nedělá co vy (mimochodem - vy si vážíte partnera jen kvůli sexu? Pak je to chudák...).

Moc hezky vám to k vašemu tělocviku napsal Edmund Zmiják.

A ano, přijdete mi jako úchyl. ne kvůli tomu, co děláte doma v posteli, ale kvůli vašemu přístupu k ostatním lidem.

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

2. 1. 2011 17:34
Ještě živější téma

Marnost nad marnost, životem zkušený světák, požitkář přímo vzorový a psavec.  Ale téma dost už odrbané.  Což takhle jiné radosti a potěšení kterých si může člověk za den a noc pořídit mnohem víc, tedy konkretně pečlivý rozbor  a vybahnění se v čurání. To je pro každého požitek už od malička, a jak záleží na okolnostech leckdy  špičkový,  to by stálo za čtení - no ne?    8-o    

 .

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

2. 1. 2011 20:39
Re: Ještě živější téma

A koho to nebude zajímat, toho lze osočit z prudérní zapšklosti.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

2. 1. 2011 10:22
Byla doba, kdy jsme se už takto chovali.

Uvolněně, bez zábran. Způsobovalo to množství problémů, včetně smrtelných nemocí. Lidé byli primitivní a fakty podložené argumenty by nerespektovali. Tak musela přijít výstraha v podobě Boha a ďábla. Bible jasně označila co je člověku užitečné a co nebezpečné. Teď pár hlupáků, co se chtějí pokládat za volnomyšlenkáře chtějí návrat k pohanství. Až dostanou z tohoto způsobu života vážnou nemoc, pochopí proč byla napsána Bible. Bude pozdě. Podotýkám, nejsem žádný ortodoxní křesťan. Jen myslím v souvislostech.

0 0
možnosti
DU

Nufaci

2. 1. 2011 11:13
Re: Byla doba, kdy jsme se už takto chovali.

byla staleti kdy sme se choval i jinak.....upalovali nevinne, bohati si za penize koupili cokoliv....rika vam to neco?

0 0
možnosti
SHV

sir Humprey VII.

2. 1. 2011 10:09
Nespi s holkou, kterou nemáš rád. V. Hrabě

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

2. 1. 2011 9:46
Můžete pojímat sex jako technickou sportovní disciplínu

podle mého je to hloupost.

-

Zmínil bych dvě slova, která se sexualitou souvisí a dokáží zážitek vystupňovat více, než jakékoli techniky. Jedná se i intimitu a o lásku. Obojí dohromady dělají ze sexu něco víc, něco jedinečného, tajemného a nepřenositelného. Pokud souložíte bez lásky, je to tělocvik, pokud porušíte intimitu, je to zrada.

-

Sex je jako třešinka na dortu, vrchol sbližování, vzájemné důvěry a odevzdání se tomu druhému. Souznění. Nemáte pocit, že vaším přístupem o něco přicházíte? :-/Rv

0 0
možnosti
AS

viveka

2. 1. 2011 9:57
Re: Můžete pojímat sex jako technickou sportovní disciplínu

R^

0 0
možnosti
D

Duke..Nukem

2. 1. 2011 9:20
nevim,nevim,

ale podle tvoji fotky a toho stylu psani bych si spis tipl,ze soulozis jen z vlastni rukou...:-)

0 0
možnosti
S

Satyriana

2. 1. 2011 9:13
Chcete otevřenost- a přesto máte předsudky.

Ten článek je v několika  bodech skoro roztomilý. je zajímavé, s jakou vervou obhajujete své vidění světa a sexu- a nakonec je jako výřez mezi klapkami. Ať se mládí vydovádí, zní staré rčení a obsahuje i to, že většinu zájmu mladých samečků zabere penis a jeho možnosti. Samečkem nemyslím urážku, nýbrž skoro terminus technicus. Je to totiž logické, přirozené - a v přírodě všude přítomné.

Pozornost zaměřená na výkonnost a flexibilitu však nezasahuje všechny. Nenapadlo Vás, že si prostě jiní lidé, včetně Vašich vrstevníků, už posunulo spektrum hodnot jinak? Že třeba mohou provádět cokoliv, ale dali tomu větší míru intimity a společného tajemství, do něhož nikomu nic není? Samozřejmě to i popřou, protože místo vychloubání či střídmých popisů preferují cenu svého vztahu. Je možné, že i Vy osobně dozrajete tam, kde již vycítíte, že Vašim partnerkám a partnerům není vhod líčení jednotlivých čísel a hodnocení prožitků.

A možná se Vám přestanou hnusit, Vy vtělená tolerance, zvyky kohokoliv ;-)

0 0
možnosti
D

duhacenzor

2. 1. 2011 9:11
Děláme to všichni, odjakživa,

máš absolut recht, ale zdaleka ne každý má potřebu mluvit o tom veřejně, dělat to veřejně, dělat to se stejným pohlavím nebo třeba také s mrtvolou, zvířetem atd, atd, atd. Můj poznatek z několika desítek let veřejných sexrozhovorů u kterých jsme byl volky/nevolky přítomen, jsou dvě životní zkušenosti: a) čím míň si člověk zaš..., tím více o tom rád veřejně mluví b) čím více zjišťuje člověk, že jeho vlastní sexinstinkt je zvrhlý, tím více má potřebu přesvědčovat ostatní, že je to normální, aby do toho šli také.

0 0
možnosti
D

duhacenzor

2. 1. 2011 9:12
Re: Děláme to všichni, odjakživa,

P:S: Splňuješ obojí, gratuluji.:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Jsem člověk, který má rád svuj klid. Nevyhýbám se ale novým zkušenostem a jsem ochoten experimentovat v jakémkoliv poli. Mé koníčky mohou připadat mnohým nezajímavé a fádní, ale opak je pravdou. Ocení je ale jen ti, kteří k nim mají vztah. Volný čas se snažím věnovat pobytu venku, a nezáleží mi zrovna na tom, jaké je počasí. Nejčastěji mě můžete potkat v Praze s fotoaparátem v ruce.

Seznam rubrik