Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AO

Alan Ostárek

13. 11. 2008 11:47
Dve veci

Zaprve - ac si o novinarich myslim sve a nepochybuji o tom, ze bezne manipuluji s fakty (sam jsem se o tom nekolikrat presvedcil), myslim, ze to zpravidla nedelaji pro penize, ale jen proto, ze chteji napsat bud atraktivni clanek, nebo vnutit svuj pohled na svet ctenari. Tenle pribeh pana Bartose se mi opravdu libil, pri cteni jsem se docela pobavil.

Zadruhe - mate tam jednu hrubku (i/y), schvalne, jestli ji najdete.

0 0
možnosti

Peyrac

11. 11. 2008 17:43
dobrá ironie, ale marná

Pochopitelně pane redaktore vaše účty a hypotéka nejsou chráněny bankovním tajemstvím, protože ve Švýcarsku zatím konto nemáte, jak víme. Je iluzí se domnívat, že radar v Brdech bude jen a pouze radar na obranu. Dokonce to nebude jen radar, ale i monitorovací elektronické zařízení pro centrální Evropu.Pláštíkem je služba pro NATO, které nás má chránit. Jak říkají v US zpravodajských službách "In God we trust - all other we monitor!"

0 0
možnosti
OU

11. 11. 2008 14:28
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JR

honzarov

9. 11. 2008 22:08
Obdiv

Tak to obdivuji, a oceňuji, že jste se k tomu takhle rovně postavil. R^

.

To Komárek když šlo ODS do tuhého, tak jen poplival a zdejchl se.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

9. 11. 2008 19:06
karma

;-DR^

0 0
možnosti
X

xyman

9. 11. 2008 18:30
Karma!

Teda pane redaktore, obdivuji vás, jak dokážete být upřímný, to je aspoň konspirace!;-D;-D;-DR^ Zítra bude před vaší redakcí držet soudruh tamáš se soudruhem bednářem další VYDATNOU hladovku, a možná se k nim na jeden den přidá i pomatený zaorálek s paroubkemV- tedy ten až poté, co se k snídani napere gulášem se šesti, svíčkovou, bůčkem, tlačenkou, vepřovým kolenem a navrch čokoládovým dortem se šlehačkou.

0 0
možnosti
MT

tuccy

9. 11. 2008 18:13
Slabé

to vás ani nekontaktovaly temné síly z Mossadu a Síajej? Nebo kontaktovaly, ale smíte zveřejnit jen Dalíka, jinak vás odvezou na Guantánamo a tam vás budou mučit nuceným poslechem Evy a Vaška? ;-)

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

14. 11. 2008 13:36
Re: Slabé

Já pan Bartoše náhodou znám, je to slušný člověk,ten by určitě úmyslně nelhal. Jen,to víte,ti novináři,škoda mluvit,vždycky všechno překroutí.

Víte on ten Šlouf dělá pro Hizbolláh,a chtěl,aby byla nějaká reklama,dneska už pozitivní reklama nezabírá,ta negativní je mnohem účinnější - je z toho vždycky skandál a při něm se pak pořád skanduje to Hizbolláh.

Tady nejde o radar,ten je podružný,stejně už to mají všecko monitorovaný z družice, tady jde o propagaci terorismu, Havla,Vondry, Dalíka (že má tolik prachů) atd. Proč myslíte,že pan Bartoš propaguje EUarábii-je to zkušený publicista-ví, že když se budou propagovat arabi a jací jsou to všichni teroristi, tak nás to už nepřekvapí...a lidi tyhle teroristy v koutku duše milujou,komunisti je k tomu vychovali-jó pane,  pan Bartoš už dělá totiž taky pro KGB,ale to prosimvás nikde neřikejte,on to ještě totiž neví. To víte,je to slušný člověk, co na srdci,to na jazyku, to by ho mohlo ranit,takhle odhalit sám sebe a ještě zjistit, že zadarmo.

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

9. 11. 2008 18:12
Bartoši, kolik jste tedy dostal?

Je známo, že u zakázek pro státní sektor se jedou procenta na pozitivní motivaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3992x

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky