Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

28. 3. 2010 23:47
Havlism je zrudna ideologie

reconqistaaaaaaa...

http://www.reconquista.cz/?

Sodalitium pianumRv

karma je obligatorni

0 0
možnosti
S

Semper2

28. 3. 2010 23:58
0 0
možnosti
D

DanielPuschman

5. 9. 2009 9:53
Islám je

- sexismus

- homofobie

- supremacismus

- xenofobie

není to jedna z mnoha běžných věrouk.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

1. 12. 2009 0:21
Re: Islám je

Víceméně jako křesťanství.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

5. 9. 2009 9:47
fascinující

Mě na tom všem fascinuje jedna věc: jak se někdo může prohlásit za liberálního demokrata A SOUČASNĚ za příznivce fašistické totalitní ideologie, v jejíž oficiální doktríně je jasně deklarovaný sexismus, supremacismus a vyhlášení války všemu odlišnému? Ti lidi jsou buď demagogové  a lobbují za prachy wahhábistů ze Saudské Arábie, nebo naprostí pitomci, co netuší, co to přesně je islám a co obsahuje. Já tomu nerozumím. Proč lidi stále nejsou ochotní nazvat věci pravými jmény?

Proč není tenhle článek někde na titulní straně? Proč tu lidi nejsou informovaní o tom, co se s nimi děje??

0 0
možnosti
TK

osvetitel

4. 9. 2009 17:34
Ja jenom nechapu co natom koho udivuje

ze se pracuje natom,aby byl svet jeden multikulti kotel bez nacionalistickych vasni?! To uz sveho casu zacala SSSR a pry se i v CSSR zpivala pisen s temito slovy " Deti CERNE,ZLUTE,BILE,kazde v jinem svetadile,objedeme celou zem,valky na vzdy vyzenem!! :-))) To se to agitovalo za zavrenejma hranicema chranenejma ostnatym dratem ze? A vyhrozovalo se bilejm amikum do rasistu. A ted kdyz mate svobodu a ty INTERNACIONALISTICKE korporace ktere jsou zodpovedne pouze svym investorum ,at uz jsou ti investori kdokoliv, se snazi udelat svet tak jak siho prali vsichni TI, kteri chteli po USA aby se otvirala svetu a nedelala zadne rozdily mezi tema kteri se do USA dostali at uz jakymkoliv zpusobem, tak se to nekomu nelibi?? "Multi kulti" kotel je lepe ovladatelny a penize jsou od kazdeho stejne !!:-))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

4. 9. 2009 17:44
Re: Ja jenom nechapu co natom koho udivuje

Ps. Vasi vudci EU uz jsou multikulti davno protoze bud vlastnili ruzne kolonie a nebo si tam to multikulti sami pustili jako levnou pracovni silu,v dobach kdy to bylo vynosne.A v demokracii se kazdy kdo ma prachy muze usadit kde chce, a otevrit tim dvere i svym pobratimum. CR ktera je nane ekonomicky odkazana,neni v pozici,aby se na rozdil od nich "svetu" zavirala! Obvzlast kdyz nejvice tech stiznosti na diskriminaci na adresu CR,prameni v Evrope i v samotnem CR! Arabove maji prachy a vlivne lobby,a proto maji vsude dvere dokoran !:-))

0 0
možnosti
VP

vrchni

4. 9. 2009 16:57
Zase celosvetove spiknuti

dekujeme pane Bartosi ze jste nam otevrel oci, lidi bdete ! ;-D

0 0
možnosti
VP

vrchni

4. 9. 2009 17:02
Re: Zase celosvetove spiknuti

Ten Havel je stejne demon, uz tolikrat se snazil svoji "pravdolaskou" znicit cely svobodny svet, to co popisuje autor je jen nejnovejsi v dlouhe serii jeho komplotu. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
K

Kafkovac

4. 9. 2009 16:52
Jinak clanek fajn a karma

Obdivuju autora, ze o tom dokaze jeste psat - a navic s tak chladnou hlavou. Ja bych nemel ani silu z takoveho hnusu vystrihavat citace a jeste je komentovat.

Myslim, ze na co uz pomalu zacinaji prichazet v zapadni Evrope, zanedlouho prijde i k nam. Ovsem uz budu stejne davno pozde, to je mozna i ted..

0 0
možnosti
JN

Cynyc

4. 9. 2009 16:37
Novináři

Že takovýto xenofobní žvást může napsat profesionální novinář z mainstreamového média, je jednoduše děsivé. Je to jako když dítě třímá nabitou pistoli, až na to, že dítě za své činy není odpovědné. Autor si přečetl jeden neokonzervativní traktát (podrobený mimochodem ve všech seriózních médiích drtivé kritice), který mu dodal munici pro jeho archaické, nacionalisticko-religiózní vidění světa. Když se mu pak dostal do ruky dokument Aliance civilizací, pokusil se ho přečíst, ale moc mu nerozuměl (asi příliš cizích slov), pochopil však, že usiluje o vstřícnější postup vůči muslimům, než jejich bezpodmínečné vyhubení, což pro něj není přijatelné. V článku z něj dlouze cituje, není ovšem jasné proč, neboť citáty neobsahují nic, co by autorovy paranoidní představy podporovalo. V druhé polovině vyleze šídlo z pytle: ač není viny, je viník, a to exprezident Havel a lidé kolem něj.

0 0
možnosti
JN

Cynyc

4. 9. 2009 16:38
Re: Novináři

To má logiku: potřeba personifikovaného nepřítele je pro extremisty všeho druhu (v případě autora krajní konzervativce) alfou a omegou, a Havel se vzhledem ke svým kosmopolitním názorům výborně hodí. Závěrem se lze jen podivit, proč autor psal tak dlouhý (přestože neplacený) článek, když stačil napsat "Nenávidím islám a Havla a nepotřebuji k tomu argumenty".

0 0
možnosti
K

Kafkovac

4. 9. 2009 16:32
Evropa je uz ted

zdevastovana premnozenymi cikany a stale vzrustajici cernosskou imigraci. Tahle degenerace ale posili pomerne rasisticke staty jako je napr. Japonsko, Izrael nebo Cina - upadek inteligence diky znacne rostoucimu poctu cerneho obyvatelstva zpusobi pochopitelne i upadek skolstvi, vedy, vyvoje a celkove zivotni urovne. V soucasnosti ma velky potencial prave Cina, ktera si na rozdil od utlocitnych evropanu s vyvojove nizsimi kulturami nebo rasami moc servitek nebere. nuz uvidime, jak to bude vypadat za takovych 30let:-)

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

4. 9. 2009 15:38
Trochu jsem nepochopil...

...poselství tohoto velmi dlouhého článku... Jsou do něj vkopírováne celé pasáže z daného dokumentu, který se na první pohled jeví jako tuctový vládní projekt, kterých jsou po ministerstvech jistě stovky, a který nijak ani cíli ani prostředky nevypadá skandálně... že se tam objevuje jméno Kocába ja logické, protože projekt svým zaměřením se hodí jen do jeho resortu (těžko by se tím mohl zabývat např. ministr dopravy).

Můžeme obecně kritizovat, že se ministerstva zabývají takovými ptákovinami, ale to bychom museli plošně kritizovat stovky jiných projektů zároveń (bogger Větvička nedávno upozornil na některé z min. školství).

Jinak problém imigrace a soužití odlišných kultur v Evropě je realitou a politici mají přímo v popisu práce se jím nějak zabývat. jestli je toto zrovna vhodná forma je otázkou do diskuse, ale nějak se tím zabývat musí.

0 0
možnosti
JT

killy

4. 9. 2009 16:06
Škoda !

Já jsem kupříkladu věděl, že reconquista byla ve Španělsku dokončena někdy koncem 15. století.....a dodnes se ví, že klidné soužití mezi muslimstvem a ostatními možné není už z principech čišících z Koránu.

A pravdaláskoví multikulturisté na tom nic nezmění ! (aspoň doufám).  Jen přihlížením k nastrčení trojského koně islámu do Evropy přispívají k přiblížení III.WW .

0 0
možnosti
J

jamescole

4. 9. 2009 14:57
Já bych chtěl

aby jsme se už přestali dělit podle národnosti, barvy pleti či náboženského vyznání.Jsme lidi co obývají jednu planetu.

0 0
možnosti
JT

killy

4. 9. 2009 16:08
Z omylu budeš jednou vyveden.....

.....pozdě........ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3992x

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky