Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BVČ

Bývalý volič ČSSD

6. 9. 2009 8:36
Proč Paroubkovo politické téma- rodina nezahrnuje jeho syna?

Nádherný příklad charakteru čSSd: Svou těhotnou přítelkyni

odkopnul v době, kdy mu rodila dítě. Jablko nepadá daleko od stromu -

Paroubek st. veřejně odkopnul opotřebovanou manželku Zuzanu jako kus

špinavého hadru a nahradil reprezentativnějším masíčkem..

čSSd je jen hnus.

0 0
možnosti
RJ

molok

31. 8. 2009 10:14
Česká mediální scéna je pravicová

(tedy drtivá většina médií) a možná je to tak dobře, jinak být to vyrovnané, máme tu vládu levice donekonečna, a vláda jedné strany je horší než cokoliv jiného. Možná by bylo sice lepší, kdyby média svouji politickou profilaci přiznala, tak jak je to běžné na západě, kde jsou paradoxně o to více objektivnější a má pak také větší váhu, když levicové médium kritizuje levicového politika nebo naopak. Na tomto pozadí bych tedy neodsuzoval média, že se se stejnou vervou nepouští do jiných párů a obhajujících manželek (nedokážu si např. představit, co by vzniklo za koláž a články, kdyby Paroubková četla láskyplný dopis Paroubkovi od syna), takže bych tuto část debaty a argumentace pane Přeučila nechal stranou. Bavil bych se jen o etické hranici svobody slova. Je to sice pro každého subjektivní věc, ale mě koláž s Paroubkem připadá poměrně dobrá (také ani nevím, kterého levicového politika by mělo nějak více ranit srovnání s Lennonem), za hranicí vkusu mě přijde hitlerovská koláž s Rathem ...

0 0
možnosti
RJ

molok

31. 8. 2009 10:25
Re: Česká mediální scéna je pravicová

... a to z důvodu dnes tak rádo používaného relativizování. Neberu teď v potaz pravicově profilovanou mediální scénu a že za fašistické výroky si Topolánek podobnou koláž nezasloužil, nezasloužil by si ji totiž žádný politik. A to říkám i v případě, že naši politici jsou snad jedni z nejhorších v Evropě a lidé jako Rath, Topolánek nebo Paroubek jsou opravdovým vrcholem špatného vzorce chování. Jde tady o totiž o tu relativizaci politiky tj. srovnáváním jakéhokoliv současného politika s největším masovým vrahem všech dob, který má na svědomí desítky miliónů mrtvých, je už konečná fáze popření jakékoliv snahy, aby média reflektovala skutečnost. S takovými kolážemi už můžeme kohokoliv označit za cokoliv bez toho, aby se někdo zamyslel, kam až s tím zacházíme a v jaké době vlastně žijeme.

0 0
možnosti
KL

katlab

31. 8. 2009 9:16
foto za hranici dobreho vkusu?

A kterou mate na mysli, pane Preucile? Protoze kdyz reflex parafrazoval slavnou fotografii od Annie Liebowitz, existovalo tisic odpovedi a reakci, ke kterym se inteligentni clovek mohl uchylit. Pani Paroubkova utikala na Motol. Kdyz se chci venovat tehotenstvi a mit svaty klid, tak si muzu doma cist Manifest a Reflex ignorovat. Kdyz chci delat divadelni predstaveni, musim pocitat s ohlasem publika.

0 0
možnosti
A

abel

30. 8. 2009 13:55
Pane Přeučile nemohu si pomoci,

ale zdá se mi, že jste diskusi se Spiko70 nezvládl a tím pouze poukázal, kdo je zde blíže pravdě. Podle Vašeho stylu diskutování byste mohl okamžitě nastoupit do nějaké strany a užívat si demagogii tohoto ražení. Zřejmě jste nepochopil, že tímto článkem jsem na Vás neútočil a myslím, že bych si to obhájil i před kodexem blogera. Myslím, že jsem v článku uvedl celou řadu argumentů, které byly určeny k nastínění mého názoru a vykotvení toho, který jste prezentoval na svém blogu. Toť tedy merito věci. Navíc si myslím, že na profesionála jste se nechal zbytečně rozčílit a pokud jste můj článek alespoň trochu četl, tak jste si musel všimnout, že jsem i uvnitř článku vyjádřil určitý respekt.

0 0
možnosti
A

abel

30. 8. 2009 13:57
Re: Pane Přeučile nemohu si pomoci,

A přemýšlet to opravdu občas chce. Adam Ábelovský.

0 0
možnosti
PH

kostej_

30. 8. 2009 5:12
a ja si vzdycky myslel, ze reflex je levicovy casopis

a ne platek prinasejici moderni trendy uspesnym manazerum. Ale co se tak divam na jejich stranky, Paroubek, Topolanek, porno... asi budete mit pravdu. Jen nechapu, proc si tam porad drzi toho JXD, asi jako maskota...

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

29. 8. 2009 21:38
Tak jsem asi naprosto blbej!!!

Přečetl jsem si váš blog, ale jaksi jsem nepochopil merito věci. O co vlastně kráčí??? Já se v žádném případě nezastávám Paroubka, který je mi značně proti srsti. Jde mi v blogu jen a jen o základní principy lidské morálky a novinářskou etiku. Naprosto stejně bych psal, pokud by šlo o Topolánka, Kalouska či jiného předního politika. Naprosto nechápu, proč se navážíte do mne. Ve vašem blogu není jediný konkrétní údaj, který by vyvracel mé argumenty.  Navíc (což je mi naprosto ukradené) porušujete základní kodex bloggera, když napadáte svého spolubloggera na iDnesu. Ale podle mne má každý právo na svůj názor a já vám ten váš určitě neberu. Nicméně chce to trochu myslet, než něco napíši.

Váš  Pavel Přeučil:-P

0 0
možnosti
S

spiko70

29. 8. 2009 22:48
Re: Možná jen citově rozháraný.

Pane Přeučile, jste Hvězdář, nebo Astrolog?  Myslím, že spíše to druhé, protože jste podle vašeho textu Reflex a žumpa... článek v Reflexu zjevně nečetl. Neznáte tedy fakta a jdete na to přes dojmy a city (jako správný astrolog). Reflex pouze neotřelým a v kontextu věci naprosto logickým způsobem reaguje na rodinnou volební kampaň Paroubka a jeho živého štítu (pardon ženy). Stejně jako J.Lennon a Y.Ono odhalují Paroubkovi světu svá ťuťu ňuňu a tím z nich činí věci veřejné. Proto tam jiná fotografie snad ani být nemohla!!! Poradci v Lidovém domě správně zavětřili, že musí "Buldozera" zlidštit. Cílem je samozřejmě manipulace s lidmi, kteří dají více na dojmy, než na fakta a zisk jejich hlasů ve volbách. Reflex je časopis s vynikající úrovní, tvořený chytrými lidmi pro chytré lidi. Vždy byl provokující a inspirující k zamyšlení, zásahy do černého rozdávající vpravo i vlevo. Nyní za pana Šafra možná trochu přitvrdil, ovšem adekvátně vzhledem k situaci kolem nás.

0 0
možnosti
O

obroda

29. 8. 2009 20:31
vsichni jsou zhuleni a kouri marjanku včetně šafra

a pak se vybliji kolazi na Paroubka a tehotnou manzelku aby prodali sve vytisky na titulni strane.nyni se soudi Berlusconi s medii,ze ho vyfotili a porad se ho vyptavaji,to same muze nyni Paroubek doufa, ze soudy napari Reflexu masnou pokutu,az se majitel zamysli a vyhidí šafra i smuclerovou a da jim to k uhrade.

Byl porusen zakon a pan safr by se mel klepat,byt to totiz Topolanek dá mu do zubů.mimochodem,kdyz se manzelka Topolanka zapojila do kampane a cetla na sjezdu ODS oslavne verse,to se Vam libilo,kdyz to dela Petra ,tak je to spatne,divna demokracie,ze ,autore blogu!!

0 0
možnosti
O

obroda

29. 8. 2009 20:25
ještě k Topolánkovi a jeho kumpanum

A teď si prohlížím ty snímky z toskánského Špindlu (zajímavé, že stejně jako causa Savoy víc jaksi zlobí, že je někdo pořídil, než to, co znamenají) a zase mám takový divný nevyrovnaný pocit – zdaleka mi tolik nevadí, že tam byli spolu, ani jim nezávidím, že na to mají, nejsem sice rád, že si na to v podstatě nakradli, ostatně nebyli sami, ale nelíbí se mi jejich panděra a duchaprázdné, naobědvané ksichty.

0 0
možnosti
KA

karel60

29. 8. 2009 19:57
Reflex.

Prý investigativní žurnalisté. Lemry líné to jsou. Já být jejich zaměstnavatel, tak je vyhážu. Než by se udělali malou muškou a nafotili Paroubkovi při sexu, tak to splácají v Adobe Photoshopu. To umí i malé dítě. To je úpadek žurnalistiky. Blééé.

0 0
možnosti
T

tromi

29. 8. 2009 19:21
novináři dost často sami představují póvl

jsou snadno podplatitelní, nic dobrého bych tam nečekal. Kdyby takhle zpodobnili pravičáka, to by tady bylo řevu

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
Ctím liberální principy. Nemyslím, že vím nejlépe, co by měl, kdo dělat, nebo jak by měla vypadat kultura. Chtěl bych objasňovat některé myšlenky svobody.