Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

kevorkian

15. 9. 2009 17:11
Tendenční kecy

1.) Z čeho usuzuješ že DS je nacistická? proto že to říkal V. Moravec v televizi?

Pokud je odmítání imigrace nacizmus, tak je nacistka i moje babička, která byla v koncentráku.

2.) Píšeš, že nacizmus je "deliberizující". No a co? Ono už je povinné být "liberál"? A kam dál? Trestný čin popírání prospěšnosti liberalizmu..?

3.) Strany jako je DS bude volit tím víc lidí, čím déle nebudou mít slušní lidé zastání proti agresorům a parazitům. Tím víc lidí, čím hlouběji se ve společnosti zakoření liberalizmus a jeho deriváty, multikulturalizmus, feminizmus, propagace úchylek a vůbec všechny ty skvělé, levicové vymoženosti.

4.) Myslím že to daleko dotáhneš chlapče. Říkáš přesně ty kavárenské líbivé pravdy, co se od dobrého svazáka dnes očekávají. Jen tak dál...

0 0
možnosti
PP

Pavlev

15. 9. 2009 18:08
Re: Tendenční kecy

Eutanázie také patří mezi levicové vymoženosti?

0 0
možnosti
S

Semper2

15. 9. 2009 16:56
Jsem pro deratizaci - třeba i za účasti DS !

uikayzuje se, že to ani jinak nepůjde, páč  soudruzi zablokovali volby !

0 0
možnosti
Y

Yoachim

15. 9. 2009 16:37
Zase zapírají ?

."......KSČM,která se, není to tak dávno, přihlásila bez protestu k 50.létům své existence." Mám tomu rozumět tak, že komunisti zatajili , že od roku 1921 uteklo již 88 let. Těmi dvěma osmičkami nechci nic symbolizovat .

0 0
možnosti
PK

kraken

15. 9. 2009 16:26
dokonce myslim, ze je to naopak

Ja jsem rad, ze se nackove odkopou - pocty priznivcu jim to nezvysi, spis naopak - slusni lidi a lidi, co jim skocili na spek, kdyz se jeste vyjadrovali kultivovane, od nich daji ruce pryc. trocha reklamy: o podobne veci jsem psal:

http://petrhajek.blog.idnes.cz/c/95162/Proc-zakazovat-propagaci-totalitnich-ideologii.html

0 0
možnosti
A

abel

15. 9. 2009 21:33
Re: dokonce myslim, ze je to naopak

V předposledním odstavci, resp. i v celém textu jsem toto naznačil a tedy v podstatě souhlasím.

0 0
možnosti
D

da.rock

15. 9. 2009 15:24
Je zajímavé, jak oběti komunismu narůstají

geometrickou řadů podle fantazie hlasatelů.

Černá kniha komunismu mluvila max. o sto milionech mrtvých a i to mnozí historici považovali za přehnané číslo. Jenže s tímto údajem dostaly ambice antikomunistů jakoby nová křídla a začali toto číslo vlastní tvořivostí rozšiřovat, takže dnes už můžeme číst dvě stě mega a za pár let to bude možná půl miliardy.

Přitom tito hlasatelé antikomunistických pravd škodí sami sobě, protože přehnaným nafukováním počtu obětí znevěrohodňují sami sebe a za čas už se jim bude každý jen shovívavě usmívat a myslet si něco o bláznech, kterým se neodporuje.

0 0
možnosti
A

abel

15. 9. 2009 15:50
Re: Je zajímavé, jak oběti komunismu narůstají

Nevím třeba to bude novým zveřejňováním dokumentů dalším výzkumem  apod. Co vy na to? Myslím, že blázni jsou ti, co popírají holocaust, oběti komunismu atd.

0 0
možnosti
J

jjezekj

15. 9. 2009 15:13
DS

Vcelku s tebou souhlasím a to i s charakteristikou DS. Jsem rád, že jsi nenapsal krajně pravicová strana, protože nacismus nemá s pravicovými ideály, svobodou a individualismem pranic společného. Jen bych trochu polemizoval s těmi "tupci" mezi voliči DS. Jsou to i lidé zoufalí, kteří tak reagují na nečinost mainsreamových politiků a lživé kampaně levicových intelektuálů v mediích. Vina za případný úspěch nacionalistických a nacistických stran nebo vina za případný pogrom až pára vyrazí pokličku, padne plně na vrub těchto politických korektníků. Viděl bych v tom, ale i to pozitivního, že hlavní politické strany si už problém uvědomily a začínají se tomu trochu věnovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
Ctím liberální principy. Nemyslím, že vím nejlépe, co by měl, kdo dělat, nebo jak by měla vypadat kultura. Chtěl bych objasňovat některé myšlenky svobody.