Diskuse
Uzené plecko, knedlík, zelí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Í
í-mejlka
8. 6. 2011 12:18
Dcera kuchaře a kuchařky píše.
Musím přiznat, že kromě domácí slaniny a šunky od kosti je krkovička můj favorit co se týče vepřového. Kotleta je taková , no - suchá; kýta je často málo křehká a šťavnatá, zatímco krkovička? Není lepší řízek než z ní, ať v trojobalu nebo přírodní, takový, jaký si dělala paní Maryška, manželka správce pivovaru, k snídani. Pečeně z krkovičky je jakoby máslová a za studena poživatelná kdykoliv a s přílohou podle chuti; ideální je toto maso i na nejrůznější závitky.
Krkovička? Sem s ní!
0
0
možnosti
LH
Lady Humussprey
8. 6. 2011 11:43
Nikdy se nehádejte s číšníkem před jídlem,
natož jídlo vracet, že chcete jiné. Je totiž všeobecný zvyk, že za trest Vám flusnou pod zelí a tím si zchladí žáhu. Uvědomte si, že je to jen poskok s prkenicí a nechat se ještě peskovat je na něj moc.
0
0
možnosti
- Počet článků 24
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1945x
Z fotky vídíte, že už nejsem nejmladší.
Snažím se napsat něco jiného než výzkumnou zprávu, článek v odborném časopise, nebo zkušební protokol.
Doufám, že se vám to bude líbit
Snažím se napsat něco jiného než výzkumnou zprávu, článek v odborném časopise, nebo zkušební protokol.
Doufám, že se vám to bude líbit