Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Í

í-mejlka

8. 6. 2011 12:18
Dcera kuchaře a kuchařky píše.

Musím přiznat, že kromě domácí slaniny a šunky od kosti je krkovička můj favorit co se týče vepřového. Kotleta je taková , no - suchá; kýta je často málo křehká a šťavnatá, zatímco krkovička? Není lepší řízek než z ní, ať v trojobalu nebo přírodní, takový, jaký si dělala paní Maryška, manželka správce pivovaru, k snídani. Pečeně z krkovičky je jakoby máslová a za studena poživatelná kdykoliv a s přílohou podle chuti; ideální je toto maso i na nejrůznější závitky.

Krkovička? Sem s ní!

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

8. 6. 2011 11:43
Nikdy se nehádejte s číšníkem před jídlem,

natož jídlo vracet, že chcete jiné. Je totiž všeobecný zvyk, že za trest Vám flusnou pod zelí a tím si zchladí žáhu. Uvědomte si, že je to jen poskok s prkenicí a nechat se ještě peskovat je na něj moc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
Z fotky vídíte, že už nejsem nejmladší.
Snažím se napsat něco jiného než výzkumnou zprávu, článek v odborném časopise, nebo zkušební protokol.
Doufám, že se vám to bude líbit

Seznam rubrik