Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo

13. 6. 2011 7:53
Ale cenzúra existuje !!!

Tým si možete byť istý. Médiá informujú účelovo, niektoré kauzy vytvárajú umelo a o niektorých sa zámerne mlčí. Začína sa otvorene hovoriť aj o cenzúre internetu. Nehovorte, že ste si to ešte nevšimol. A pokiaľ je internet ešte stále relatívne slobodný, neznamená to až tak moc. Vačšina národa len konzumuje, čo im podstrčí pod nos denná tlač a televízne správy.

Dobrý príklad sú udalosti v Španielsku. Skutočne si myslíte, že sú tak bezvýznamné aby unikli pozornosti médií? Jednostranné informácie z Líbye, mediálna kampaň proti VV.... Denne máte na tanieri dokazy, že médiá sú "prodejná děvka", resp. robia to, čo pasák nariadi, povolí, alebo nezakáže.;-)

0 0
možnosti
R

Richard2

13. 6. 2011 1:10
Asi nechápete

Vláda i odboráři vědí o příčinách stávky. Také vědí jaký nepořádek stávka udělá. Proč by se nemohli dohodnout před tím než tento nepořádek vznikne.

0 0
možnosti
SN

kuča

13. 6. 2011 5:43
Re: Asi nechápete

:-) ......pro Richarda 2....R^R^R^ ! Autor je trochu méně chápavý. Neví, že ho vedou na porážku a on jim za to ještě děkuje!

0 0
možnosti
D

dampfer

12. 6. 2011 23:41
Prosím

NA MALOU REPUBLIKU ZAČÍNAJÍ PADAT VELKÁ RUDÁ HOV......

0 0
možnosti
HM

ladhela

12. 6. 2011 23:16
no ovšem

policie použije vrtulníky,aby mapovala kde je blokáda  a mohla včas zakročit , městské zastupitelstvo ,bude zajišťovat náhradní dopravu..aby  dopady na lidi byly co nejméně citelné

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
Z fotky vídíte, že už nejsem nejmladší.
Snažím se napsat něco jiného než výzkumnou zprávu, článek v odborném časopise, nebo zkušební protokol.
Doufám, že se vám to bude líbit

Seznam rubrik