Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J86a87n 55Z92i80e84g43l72e92r

18. 12. 2023 18:37

Zasloužená karma

4 2
možnosti
JZ

J89a87n 68Z84i86e29g68l94e94r

18. 12. 2023 18:35

Nožička zavírá diskuse, aby chodil trollit jinam. To nevymyslíš. Já lidem, kteří zavírají diskuse, neumožním diskusi pod svými blogy.

5 0
možnosti
DR

Pravda. Vy je ovšem můžete zavřít taky, ať v nich zase nemusíte "diskutovat" s rámečky. Vyjde to totiž úplně nastejno.

6 2
možnosti
Foto

Nožičko, nechceš fakt jít trollit jinam? To jsi fakt tak nesoudný? Pod vlastním blogem diskusi neumožníš, a když jo, tak mažeš jak cenzor Rudého práva, ale jinde svá "moudra" pořád trousíš.

10 3
možnosti
JN

Tak za prvé si Flaško netykáme, a každému tykají jenom burani nebo nevychovanci. A chcete snad tvrdit, že nebylo období, kdy jste naopak vy diskuse pod svými blogy zavíral a chodil vesele trolit ke mně?

4 8
možnosti
SB

Píšete, že se dá předpokládat bučení s hučení má ruské sportovce.

A vsaďte se, že to bude pouze v míře sporadické.

Neposuzujte zbytek světa podle nás. I u nás máme dost lidí, kterým je tahle válka lhostejná, nebo dokonce fandí Rusku. Západní veřejnost je ještě mnohem lhostejnější a navíc je pokrytecky antiamerická. Využívají všech výhod amerického ochranného deštníku, ale při salónních konverzacích na USA nedávají.

A vše se schová za fráze o tom, že prostí Rusové nemohou za ruskou vládu.

Na Západě nechápou tu ruskou posedlost po ovládání jiných zemí.

Já si o západní veřejnosti nedělám vůbec žádné iluze. Oni Rusy nepoznali a sytý hladovému nevěří.

1 0
možnosti
JD

J35a15n 29D84o69u69š46e29k

18. 12. 2023 17:12

My se moc rádi střílíme do noh. Asi nás to nějak baví.

0 0
možnosti
TB

Účast Ruska na OH je špatně.

Nicméně je fantasmagorie přikládat nějakou vinu na tom panu Nožičkovi. A zadruhé nechápu, proč mnozí jásají, že odstupuje sponzor našich olympioniků. Vždyť je to krok, který poškodí jen a pouze naše sportovce a v žádném případě neuškodí Rusákům ....

6 1
možnosti
RJ

To je přeci jedno, hlavně že jsme zasadili drtivý úder Putinovi. Nesmíte na zdejší bojovníky používat logiku, důležité jsou postoje.

3 3
možnosti
Foto

Nebudu oslovovat Nožičku ani panem, ani váženým, protože jím prostě není. Byl bych mu býval své připomínky napsal do diskuse, kterou ale demokraticky zatrhl. Tak leze sem a hned lže. Cituji ho:

"....v prvním odstavci, když píšete, že údajně "nemohu přijít na jméno" společnosti CPI Property Group kvůli tomu..."

Jenže v mém blogu je: "druzí těm děkujícím nemohou přijít na jméno". Tím děkujícím sám Nožička označuje p. Pekarovou-Adamovou.

Prostě co slovo, to lež, jako vždy. Nebudu ho zde mazat, ať tu jeho ubohost vidí každý. Ale jestli má jen trochu soudnosti, tak sem už nepoleze a může si o svých závěrech klidně diskutovat pod svým blogem.

15 2
možnosti
JN

Tak mně je srdečně jedno, jak mě bude nějaká Flaška oslovovat, ale každý se může názorně přesvědčit, kdo tady uboze lže:

"Nejprve jeden sponzor stáhl podporu olympionikům. Za to mu někteří tleskali a poděkovali, druzí těm děkujícím nemohou přijít na jméno. Viz blog zde." (odkaz na můj blog)

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=810485

1 12
možnosti
MV

Je na světě film "Panu učiteli s láskou" , ale to šlo o opravdového učitele, ne o jeho atrapu.

Napsal jste to krátce a výstižně. Učitel dole je opět zdlouhavej a opakující se. Nic ale ze všech těch jeho výhybek nemůže ovlivnit můj názor na jeho náturu. Díky takovým jako je on to s olympiadou v Paříži vypadá tak, jak to vypadá.

Pěknej zbytek dne přeju

10 0
možnosti
JN

Milý pane majitele cestovní kanceláře (to na oplátku, když tak často a rád zmiňujete v diskusích, ale i ve svých blozích, moji profesi). Jsem samozřejmě rád, že jste svůj drahocenný čas už podruhé v krátké době (v pátek jste reagoval na můj blog o korespondenční volbě) věnoval mému článku a dal na něj v textu přímý odkaz, neboť to určitě zvýší čtenost mého blogu.

Nicméně pokud tak budete činit i nadále a suplovat zde tak práci jednoho blogera - skladníka, tak bych Vás poprosil (jste-li férový chlap), abyste záměrně nezkresloval to, co je v mém textu napsané. Což například činíte hned v prvním odstavci, když píšete, že údajně "nemohu přijít na jméno" společnosti CPI Property Group kvůli tomu, že se rozhodla ukončit spolupráci s ČOV. Skutečnost je totiž taková, že já v mém článku naopak píši, že je věcí každého sponzora, za jakých podmínek je ochoten své peníze někomu poskytnout.

1 7
možnosti
JN

Co se pak týká Vašich prognóz ohledně toho, co se bude v Paříži dít v souvislosti s účastí některých ruských a běloruských olympioniků, já bych si na rozdíl od Vás počkal na to, jaká bude realita. Že jim například ukrajinští sportovci nepodají po zápase ruku, s tím nejpíš Rusové a Bělorusové počítají, a předpokládám, že francouzské publikum na ně už kvůli tomu nyní pískat nebude (tak, jako loni na Rolland Garros část publika na ukrajinskou tenistku kvůli nepodání ruky nesmyslně pískala či bučela).

A ohledně těch ruských sportovců: záleží samozřejmě na nich, jak se budou chovat - pokud by snad někdo z nich přišel na stupně vítězů se symbolem, propagujícím ruskou armádu, tak předpokládám, že by ihned byl z her vyloučen.

0 6
možnosti
Foto

Karma.

Je třeba restartovat skutečnou olympijskou myšlenku. Mimo současný nepochybně úplatný MOV v čele s panem Bachem.

3 0
možnosti
RJ

Olympijská myšlenka, tedy ta novodobá, je mrtvá už od roku 36. OH jsou provázané s politikou a hlavně s penězi už hezkých pár pátků, nějaký restart je totální sci fi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1315
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 2990x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.