Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Váš přístup v závěru článku bezesporu zaslouží ocenit, nicméně takhle odstřelit přírodní medicínu v oblasti andropauzy je hodně velký omyl..

jestli máte opravdu ambici porozumět andropauze a najít způsoby "jak na to", vřele Vám doporučuji neignorovat potenciál léčivých rostlin a snažit se propojit aloptaickou medicínu s poznánám přírodních věd..

pro začátek můžte začít třeba knihou velice respektovaného badatele Stephena Harroda Buhnera: The Natural Testosterone Plan: For sexual Health and Energy

0 0
možnosti
Foto

Jsoou v té knize nějaké odkazy na provedené kontrolované dvakrát slepé testy, které účinnost těch bylinných metod ověřily?

1 1
možnosti
JR

J96a17n 96R37á23ž

16. 12. 2023 18:10

Hlasitě pleskám Zvláště myšlenky z posledního odstavce by se měly dostat k diskuzi nejenom mezi mladé lékaře, ale i Válkovi....u toho si ale nejsem jistý, zda by něco z toho chápal.

Bohužel zejména mladé lékaře po té nesmyslné exhibici, co se do ní nechali vtáhnout od Kubka a Engela, dnes velká část veřejnosti považuje za podivíny, kteří neví co chtějí, ale stávkují proto, aby to dostali. Kdyby stávkovali a diskutovali s vládou o zásadní změně systému, chápal bych je a hlasitě podporoval,,,,,,, ale takto jen nechápavě kroutím hlavou.

11 3
možnosti
Foto

J17a88n 11Š97i22k

16. 12. 2023 17:38

Hezký den

2 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik