Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Souhlas. Přimlouvám se ještě k důkladné revizi dotací více, než třistamilonů bratrům Jurečkovic a v mlze zahaleným milonům směrem k Barmským ženám modruha Fialy..

5 0
možnosti
Foto

Paní Becková, že máte kauzu "Barmské ženy" zahalenou v mlze, je spíše problém Váš a těch, kteří jsou placeni z Průhonic (či Moskvy) za to, že tu "mlhu" již dva roky vytvářejí. Již stokrát to bylo vysvětleno a vyvráceno (viz stránky manipulátoři nebo ověřovna Českého rozhlasu apod.), stačí si jen informace ověřovat, máte-li tedy o to zájem...

7 2
možnosti
Foto

Z poloviny máte špatné informace, protože kauza Čapí hnízdo není pod vodou, vrchní soud už v září zrušil rozsudek první instance a je nařízeno jednání na únor, tuším především kvůli znalcům.

O druhé polovině - PENAM - nemám povědomí.

2 0
možnosti
Foto

Já jsem nenapsal přímo, že je pod vodou. O tom soudu samozřejmě vím. Bohužel podle mých informací skutečně pod vodou je. Ale to ještě neznamená, že je to 100%

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Tě, Jaroslave.

Trpím podobnou ztrátou iluzí z vlády Pětikoalice, i když asi ne až tak velkou. Především jsem věřil, že Fiala chápe, že jsme mu dali mandát k nepopulárním opatřením, aby se začal řešit rozpočtový svinčík po předchozí vládě. Měl být připraven, že tato vláda ať udělá cokoliv, tak Babiš a jeho loutky ho za to budou tvrdě napadat a kritizovat. Když udělá něco dobře, tak Babiš bude tvrdit, že to všechno připravila už jeho vláda, když něco pokazí, tak bude mikromanažer tvrdit, že za něj by se nic takového nestalo.

Nemyslím, že by toho Fialova vláda moc pokazila a lze jí přiznat i snahu něco řešit (důchody, konsolidaci veřejných financí, modernizace výzbroje armády,..). Bohužel ale jenom snaha nestačí.

Naprosto ale s Tebou souhlasím, že proti Babišově vládě je tato vláda přeci jen o level lepší (ekonomicky i morálně). Mohli si přeci také zvolit tu jednodušší cestu alá Babiš "na všechno si půjčíme a všem navýšíme důchody i platy, vždyť jsme jedna z nejméně zadlužených zemí", místo toho se aspoň hodně nedokonale o něco snaží.

P.S. Soud k Čapímu hnízdu bude pokračovat 14.2.2024.

8 5
možnosti
Foto

Jako obvykle souhlas, Ivane. Především to poplivání mandátu mě děsí. A bohužel je to o level výš někde hodně nízko a mám řadu neofiko informací, že to není ani ten level.

1 0
možnosti
AK

Když se objeví první sněženky,

víme že se blíží jaro.

Když se objeví Čapí hnízdo nebo Penam,

víme že se blíží volby...

11 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma

7 1
možnosti
Foto

Koho zajímá 100 milionů? Jsou tady jiné položky ve stovkách miliard vyhozené oknem: Ukrajina, F35, klimatické hrátky a mnoho mnoho dotací.

13 10
možnosti

Chyba není v pětikoalici, ale ve Vás. Měl jste přehnaná očekávání. Je potřeba si uvědomit, že všechny vlády jsou podobně (ne-)schopné. Očekávat od nich, že budou lepší než Babiš či předchozí vlády, bylo naivní.

Jediný, a pro mě zásadní, rozdíl mezi touto a babišovou vládou je, že tady se krade potichu a v menším. Jako ve vyspělých státech. Babiš nás posunoval někam na Ukrajinu či Rumunsko

0 8
možnosti
Foto

Obávám se, že se mýlíte. Bohužel.

7 1
možnosti
JV

Plný šuplík řešení Fialy a Kupky,

udělal hned po volbách dupky, dupky, dupky.

(Přidat jsme si museli, ale šeřit se musí. Na vás občané. )

9 1
možnosti
PN

P69e25t29r 18N17e21d80v15ě10d

14. 12. 2023 8:46

Vy musíte být ale naštvaný. Já k tomu nevidím důvod. Vždyť existuje seznam minimálně sedmdesáti bodů a každičký z nich je velikým úspěchem současné vlády.

Dobře, trápí Vás linka na tousťák. 100 mega je raketa. Nicméně nejspíš něco vytváří a jsou toho plné obchody.

Mě tedy spíš trápí cca 80 mega za něco, co vidět asi není. Tolik bych se chtěl třeba dozvědět, jak to mají ženské v Barmě. Kolik se asi vydá těch zajímavých časopisů při šesti vydáních za rok?

Neztrácel bych být Vámi naději. Volby se opět blíží, boj proti Babišovi zase nabude na intenzitě. A už to pomalu zase začíná. Třeba na ČT byl rozhovor s předsedou Agrární komory a redaktor se cca 10 x ptal na Agrofert. Předseda mu vysvětlil, že Agrofert u nás obhospodařuje pouze 4% z ploch zemědělské půdy u nás. To ovšem nevadilo, aby redaktor neustále Agrofert zmiňoval jako zemědělského velikána.

Každopádně to vypadá, že jste propadl blbé náladě. To byste neměl, něco v tomto duchu přeci říkal pan premiér..

13 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 3
možnosti
JP

J23i50ř62í 18P71a27u21l

14. 12. 2023 8:12

100 milionu nebude, místo nich je 10 miliard pro lékaře, 3 miliardy na energie, tedy samozřejmě jen pro firmy, další půjdou do skol a s blizicimi se volbami tu a tam a I onde.

4 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik