Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Kolik uhelných elektráren je nutno zavřít, aby vykompenzovaly karbonizaci jednoho válečného dne?

11 0
možnosti
Foto

A kolik na kompenzaci spáleného zemního plynu, který nebylo komu dodtat .

0 0
možnosti
Foto

Hodně dynamický text, Katko. Nebaví mě psát, že je to pravda. V podstatě mě to uráží. Takže pochopitelně jen karma 👍. Hezký víkend.

9 0
možnosti
MB

Jak za komunistů. Kdo není s námi, je proti nám

9 0
možnosti
JT

J58i14r40i 77T42i68c61h18y

8. 12. 2023 15:26

Ve vedeni zapadnich statu jsou pomateni politici, kterrym jsou vedecka fakta zcela cizi. Pripada mi to jako ty nejvetsi mozky ve stredoveku, ktere tvrdily, ze zeme je plocha.

Jen tak strucne: obsah kyslicniku uhliciteho v atmosfere je historicky velmi nizky. Pritom je nesmirne dulezity pro zivotaschopnost rostlin. Pripevek k jeho nizke koncentraci v dusledku lidske cinnosti je velmi maly a nema prakticky zadny vliv na oteplovani.

Ku zmenam podnebi se lidstvo prizpusobovalo po milenia. Soucasny "boj" na zapade proti nemu je nejen marny, ale nici hospodarstvi a zivotni uroven. V Indii, Brazilii, Cine a i jinde se mohou jen radovat.

20 1
možnosti
JR

J87a77n 48R48á81ž

8. 12. 2023 17:32

Podíl CO2 v atmosféře je 0,04%. Podle věrohodného měření se podíl CO2 ve vzduchu zvyšuje v poslední době o cca 1% ročně. Na tomto zvyšování se údajně (nelze to přesně změřit) země EU podílejí cca třiceti procenty.

Je tedy otázkou, zda kvůli podílu navýšení obsahu CO2 ve vzduchu o 0,00012% stojí za to v současné době radikálními opatřeními zlikvidovat evropské hospodářství.

Souhlasím s každým kdo říká, že se má obsah tak zvaných skleníkových plynů v atmosféře snižovat, ale nesouhlasím s tím, jak radikálně, nekoncepčně a sebezničujícím způsobem to míní EU dělat.

20 0
možnosti
RJ
JR

J16a37n 73R34á37ž

8. 12. 2023 12:59

Dezinformací, kterou bez ustání vypouštím z úst, je tvrzení, že největší vliv na ničení životního prostředí i zhoršování ekoklimatu na zemi, má přemnožený člověk. A přesto svůj názor ani pod hrozbou sankcí nezměním!

To, že se vypouští do ovzduší stále víc a víc škodlivin a že díky úbytku vody se rozšiřuje plocha neobyvatelných území, zejména v místech, s největším populačním boomem, je totiž příčinou i důsledkem tohoto faktu. A přesto se humánní korekcí přelidňování planety nikdo vážně nezabývá se stejnou vážností, s jakou se v Evropě přistupuje k zabránění zvyšování obsahu CO2 v ovzduší..

2 0
možnosti
PB

..... jedna desetinná čárka a jak to zatočilo se "železem" ve špenátu,-žejo?!,- bych tem pomatenejm žabičkám doporučil pětiminutovku s dezinformátorama ve věku 75-80+, jaký klimatický eskapády v průběhu několika desetiletí na vlastní kůži zažili!,- ........ ináč jim na tý konferenci arabský princátko svým projevem o "(ne)ovlivnění klimatu" slušně zamotalo palicu,- sem sa prochechtal do slz

7 0
možnosti
Foto

Dezinformátoři brání všemu...co se zrovna nehodí

8 0
možnosti
MF

jako vždy.

Zdá se mi, že v poslední době je těžké poznat, co je apríl a co ne. Nejvíc aprílově na mě často působí ty pravdivé zprávy.

6 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,31
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik