Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

No ještě se musí najít obětní beránek na koho to svedou. Pak naše nezávislá média zcela zapomenou na roky kdy hlásala nesmyslné bludy a začnou zvát jiné "experty". Aktivisté si nevzpomenou kdo se kam lepil protože za vše může ON to ON to udělal. Jenže tou už tu bude další generace která nebude znát minulost a bude bojovat za další nesmyslné hodnoty. A nezapomínejte že pokud EU nezničí Evropu ekonomicky přes greendeal mají ještě v záloze likvidaci pomocí migrace.

17 2
možnosti
ZD

Dobře pospáno.

2 0
možnosti
JK

J78i33ř48í 45K96ř98í33ž

13. 10. 2023 12:59

EU bude mít za chvíli jiné starosti,než nějaký green deal

3 0
možnosti
ZD

Ona je má už dávno, pohlaváři se to pokoušejí zamaskovat.

6 0
možnosti
PP

Snad máte pravdu.

2 0
možnosti
IB

"Ropa je az prilis dulezita na to, abysme ji nechali Arabum": Henry Kissinger.

Uz pred 50 lety nekteri lide uvedomili, ze neni dobre spolehat v energetice na staty, ktere jsou vuci nam z principu nepratelske.

Pokud mate nejaky napad jak zajistit energetickou nezavislost pro Evropu, tak sem s nim.

2 0
možnosti
PD

P24e54t45r 58D65y47n70t68a49r

13. 10. 2023 13:48

Ono se o tom mluví hezky z makro pohledu, nezávislost evropy atd, hezky se to prosazuje z Prahy a větších měst, kde to auto člověk nepotřebuje,byty vytápí teplárna a tak podobně.

Já bych ze svých známých napočítal na prstech jedné ruky, kdo má auto za million, představa, že ho budou mít všichni je naprostá utopie. Směřuje to do vylidnění region a přesunu do Prahy, protože představa, že si postavíte dům ve vesnici kde jste vyrostl, bude uplně mimo. Potřeboval byste 1 hypotéku na dům + pozemek, druhou na elektroauto, třetí na soláry a tepelné čerpadlo a k tomu budete platit 15 tisíc zálohy, protože v zimě jsou ty soláry skoro k ničemu.

2 0
možnosti
Foto

Zatím ta hrana zvoní hlavně nám

15 0
možnosti
JD

Je to tak, o kolik stupňů se musí ještě oteplit, aby si to lidi začali konečně uvědomovat. To není o Green Dealu, ale o chování lidstva k téhle planetě jako celku. Každý člověk by se měl v prvé řadě rozmyslet nad svoji vlastní spotřebou a také nad tím, jestli by té přírodě taky nemohl nějak sám pomoci. Bez toho nám žádný Grean Deal nepomůže.

1 20
možnosti
PL

Bohužel zvoní. A naši vnuci? Čert je vem.

1 2
možnosti
MB

Myslíte naše vnuky žijící ve druhém středověku, aby naplnili klimatické kvóty a měli minimální carbon fingerprint, jak si přejí klimatičtí aktivisté odtržení od reality a vědomostí?

11 0
možnosti
MM

A to je podle vás dobře nebo špatně? To zvonění hrany.

0 0
možnosti
VT

Obyčejný sedlák se svým rozumem to věděl už na začátku....

16 0
možnosti
RS

Ano, můžu potvrdit. Já jsem to taky říkal.

20 0
možnosti
MB

Amen.

Ještě kdyby tak byli politici hmotně odpovědní za následky své práce v politice. To by bylo žůžo.

28 0
možnosti
ZZ

Fialova vláda si dobrovolně zvolila vlastní smrt.

Všechny okolní státy si vymohly na EU vyjímku na emisní povolenky vlastních elektráren, jen ČR bez mrknutí oka přijala vše, co EK vymyslela.

Tyto povolenky prodražují produkci uhelných elektráren a jejich výrobky - elektřina se stávají na trhu svojí drahotou, nekonkurenceschonou elektřinou, kterou zaplatí v plné výši český daňový poplatník.

21 0
možnosti
MB

Fialova vláda dělá vazalsky to, co po ní bruselský páníček požaduje. EU nemá zájem na sebevědomé ČR, EU potřebuje montovnu plnou prolétů.

22 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 38,95
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik