Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Vaše slova v božích uších! Termín „Energiewende“ ovšem nelze přeložit jako „energetická transformace“. Znamená to „energetický převrat“, s tím nikdo nehne.

1 1
možnosti
JP

Na OZE věří stále více lidí, stačí se projet po venkově a podívat se na střechy. Věří v to i podnikatelé, kteří by své peníze do hloupostí určitě neinvestovali.

0 1
možnosti
JP

Kefalýne, co je to vlastně ten grýn dýl ?

0 0
možnosti
Foto

Jedu takhle z Ahausu v Nemecku po okresce maximalni rychlosti 100km/hod a po prejeti hranice D/NL se napojuji na dalnici do Enschede, kde pokracuji maximalni povolenou rychlosti 100km/hod (6-19hod vsude v NL na dalnicich), protoze boj za klima, Green deal a tak je to spravne, souzi. Jak mi rekl ironicky nizozemsky kolega "To preci dava logiku, na hranicich je totiz vysoka sklenena stena, co nepropusti CO2 a to zustane v Nemecku prece".

Spousta lidi tam ma tech ekoposuku taky po krk, uspech BBB v poslednich volbach neni nahoda.

15 0
možnosti
PV

Za chvilku bude mít Evropa daleko větší problém, než je nějaký GD.

1 0
možnosti
RP

Už včera bylo pozdě, zelené GD škody jsou už dnes velké.

19 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Katko. Myslím, že Scholzova vláda je nepopulární z mnohem více důvodů. Jednání současné vlády ve vstřícnosti k EU už je opravdu za hranicí. Divím se, že se průmysl neozval dřív. Obávám se, že zelené ideje byly tímhle šílenstvím zcela pošlapané, protože částečně jsou třeba.

9 0
možnosti
RP

Tak prakticky všechno větší ničení přírody se začalo řešit už ke konci socíku a hlavně potom po sametu se v podstatě vyřešilo. Tak do roku 2005 - 10.

Věci, které se řeší dnes, jsou vesměs věci vyplývající čistě z rozvoje společnosti nebo ze střetávání různých koncepcí ochrany přírody a jako takové jsou obvykle kontroverzní a kvůli nutnosti pokračovat v rozvoji lidstva se musí řešit už jen všelijakými odbornými kompromisy.

1 0
možnosti
JB

J23a16n 72B26e20r73t58l

13. 10. 2023 16:47

Kéž byste měla pravdu! Já se ale obávám, že budeme muset spadnout do ještě daleko větších s....., aby se trend obrátil.

16 0
možnosti
JK

Hezké je, jak je pro vás příkladem bojovníka proti "novodobému komunismu" Dlouhý, což je podle vás ukázkou toho, že prý lidé z východní Evropy dříve ovládané Ruskem mají údajně zvýšenou citlivost proti "green deal totalitě".

Vladimír Dlouhý byl členem Komunistické strany Československa celých 11 let. Jojo, dlouholetý komunista po boku Sovětského svazu na věčné časy, soudruh Dlouhý, to je prostě antikomunistický antitotalitní cíťa.

Děkujeme za ukázku myšlenkového obzoru odpůrkyně green dealu.

2 13
možnosti
RP

Tak mnohonásobně lepší je bývalý komunista Dlouhý, který se snaží omezit greendealovské škody než fanatický zelený neználek knihovník Timermans, který ty zelené škody v obrovském rozsahu v Bruseli páchal. Ať už z neznalosti a hlouposti nebo ze zlé vůle a z potřeby škodit lidem.

15 1
možnosti
ZD

GD skončí, pokud zástupu zbytečných studijních oborů dáte jiné téma, které by je udrželo na dobře placených místech.

2 0
možnosti
PB

..... bych nechcel byt v kůži autistický Gréty,- až sa ji tohle donese tak ju trefí šlak

2 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,31
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik