Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Piráti a alternativa? Dodnes si nadávám za to, že jsem jim to v předminulých sněmovkách hodil.

A nyní, po tom co budou referendovat o Blažkovi (už po druhé) a to vlastně jenom proto, aby veřejně ukázali jací jsou spravedliví a důslední (takové tytyty), ale přitom u koryt samozřejmě zůstanou, už jsou naprosto pro smích.

17 0
možnosti
Foto

J74a77n 23Š95i39k

24. 8. 2023 7:03

Mléko bylo rozlito. To jsi napsal moc hezky. Přesto si nadále myslím, že politici jsou jenom typickým vzorkem národa a místa,.kde žijeme. Nic vic a ani nic míň. Jak se hospodaří s penězi, jak bublá pod povrchem xenofofobie, jak se chovají lidé k sobě i odtatním, jak se plno věcí očurává. Je to smutné, ale kdo se mají vzít lepší politici, když nikde žádní takoví nejsou, ani mezi běžnými. Tedy jsou, pokud si člověk vezme do ruky mikroskop. Co se týká odvahy vlády je chabá. Nerozdavat a škrtat a to drsné. Jenže i kdyby to dělali, stejně by ty volby prohrálj a Babiš to zase z vrtulníků rozháže a většina bude chrochtat nadšením. Ať tihle šanci už skončí a přijdou mladí. Tedy s novými chybami. Kdo na tomhle všem vydělá je parazit velký vůdce Okamura. Hezký den

9 3
možnosti
Foto

Ano, Honzo. Psal jsem mnohokrát, že politici jsou jen zrcadlem společnosti. Kdyby vláda jednala razantně, inflace by se snížila mnohem rychleji, mluvím o zastavení lití peněz do ekonomiky. Třeba by to i nastartovalo alespoň malý růst. Nejsem přesvědčený, že by ty volby musela prohrát. Takhle je prohraje určitě. Také Ti přeji hezký den a díky.

8 0
možnosti
PN

Skoro to budí dojem, že jen ten zloduch Babiš sliboval halu pro Sáblíkovou. Už od roku 2006. Jenže právě on byl nejblíž. Bohužel, kvůli nadmořské výšce bylo odmítnuto Brno. V Novákem požadovaném Novém Městě na Moravě tu halu nechtěli. Drobné informace k obvyklému povídání, kdy se raději část informací zatají, aby měl článek lepší grády.

Přidá se nemocnice postavená naštěstí zbytečně. Kdyby však postavena nebyla a byla potřeba....hmmm, to by se určitým autorům psalo mnohem lépe, úderněji.

Fiala možná potápí vládu, možná ne. Možná ji potápí úplně jiní lidé, ale je fakt, že Fiala je jejich šéf. Ale asi to nebude přímo Blažek, který si zachlastal s Nejedlým. ...

16 1
možnosti
LH

O tom že byl spojka na Hrad Blažek v klidu vyprávěl v Interview 24....? doporučuji...🙂

6 0
možnosti