Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a16n 89Š47i96k

22. 8. 2023 9:37

Mladou generaci nepodceňuji ani náhodou a líbí se mi i jejich požadavky, pozvedne to úroveň trhu práce, firmy na to reagovat musí.

Nelíbí se mi jenom jedna věc. Ať každý cestuje, věnuje se vzdělávání, zájmům, pokud mu to stačí ať chodí jen na brigády, atd. Nevidím však důvod doplácet potom dávky, aby si někdo "udržel kvalifikaci", jak se píše v článku. Celá chyba je, a to se týká společnosti jako celku, že máme skoro všechno zadarmo. Nemáme školné, nemáme poplatky ve zdravotnictví a celé to vede jenom k tomu, že si toho nevážíme. I mladý člověk by měl vědět, že nic není zadarmo, pro budoucnost a zdraví této země je to důležité!!! Věřím mladým, že problémy, které před nimi stojí zvládnou. My je totiž už nezvládneme a můžou tady někteří starší frflat, jací jsou zrovna oni borci a dříči, jak chtějí. Naši otcové a matky by se současnými problémy, které řešíme my, měli také potíže. Hezký den

9 0
možnosti
JK

Vše zadarmo? Ale zase žebrácké mzdy.

0 0
možnosti
Foto

Podceňovat a nadávat na novou generaci je stará věky prověřená tradice. Naštěstí je to blbost, která se ty samé věky nenaplňuje.

Vašek

5 0
možnosti
Foto

Ani se nedivím, práce u pásu je vhodná pro "maximálně svobodné pětatřicátníky", jako sportovní disciplína. A zadruhé. Jak dlouho bude Česku trvat, než se z něho (jako dosavadní montovny), stane ta mozkovna - jak nám pořád sladce slibuje premiér Fiala??

5 0
možnosti
MM

Máte kouzelný proutek? Půjčte ho Fialovi. on ho za dva roky ještě nenašel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 650
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 2127x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik