Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Takže pokud zastávám názor, že kterákoli menšina, dlouhodobě žijící na nějakém ohraničeném území, má právo usilovat o to, ke komu bude po ukončené federaci patřit, tak nemám podle vás právo zazpívat soukromému subjektu a patřím do vězení ?

Proč ? Kdo vám dal oprávnění o tom rozhodovat ? Díky.

10 13
možnosti
JZ

Tak prý Rajchl chce, aby paní Netrebko vystoupila na jeho seanci na Václaváku. To bych ji tedy i litoval. Operní diva by zpívala publiku, pro něž jsou vrcholem kultury hity typu Já ti ho tam našroubuji, Ančo, Ančo ty se nezdáš, apod. To nevymysliš.

19 16
možnosti
PK

Myslím že Bráničtí rytíři by umění operní pěvkyně sice neocenili, ale mě na Rajchlově pozvánce pobavilo něco jiného. Sám velký Jindřich se nechal slyšet, že celý koncert na Václavském Náměstí zaplatí ze svého. Inu je to kujón, ten náš Jindra. Moc dobře ví, že Netrebko má jiný program, ale klidně se vsadím, že Bránickým rytířům to přijde líto a pošlou svému vůdci, o nějakou tu pětku navíc. Přeci jen. Bráník je v Kauflandu v akci. Nějaká ta koruna do další podpory jistě zbyde.

Třeba zrovna takový pan Bárta. Už na iDnes obdivně anoncuje, že pan Rajchl zařídí, že paní Netrebko, zapěje celému národu. Dnes prostě měl někdo hodně vtipné kaše.

15 0
možnosti
OD

O74t69a 93D22v10o89r84a28k

18. 8. 2023 19:31

Je to skvělá operní diva, asi nejlepší Rusalka jakou jsem kdy slyšel, ale její morální profil jste popsal naprosto přesně.

16 3
možnosti
Foto

Tak to je určitě ráda, že to české občanství nemá.

17 1
možnosti
MV

Jsem taky rád, že člověk s takovou morálkou jako pí Netrebko české občanství nemá a nikdy mít nebude, pí Mgr.

14 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma Miroslave

16 9
možnosti
Foto

Leda ta plynová...

.

2 7
možnosti