Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Minimálně jeden fanda Ruska tady pravidelně publikuje pod pseudonymem Jiří Paroubek.

23 2
možnosti

A přitom všichni vědí, že je to Jyrka Paroubek.

12 0
možnosti
Foto

Všude jsou lidé mdlejšího ducha, kteří to sami nikam nedotáhli (a ani nemohli) a kteří se rádi přitulí ke komukoli, kdo vypadá silný. Roste tím jejich pocit, že jsou také silní...

12 1
možnosti
ZZ

To přesně dělá nejen Honzík Zieglerů, ale u celý jeho uliční výbor !

11 13
možnosti

Ti kolaboranti za dob protektorátu z toho měli hmatatelný prospěch. Na rozdíl od většiny dnešních čecháčků, kteří Putinovi fandí jen z nenávisti k současné české vládě. A nejvíce jim leží v žaludku naše pomoc Ukrajině.

14 0
možnosti
JD

J66a93n 43D59o32u11š61e12k

15. 8. 2023 11:30

Pravděpodobně mezi nimi skuteční kolaboranti jsou. Možné je vše, ale většina lidí které takto je schopen někdo označit jsou jen obyčejní lidé neschvalující naši, nyní finanční, intervenci ve válce které se nás v podstatě "netýká". Ponechám stranou že se nás ve skutečnosti opravdu týká. Pro mnoho lidí by se nás týkala jen v případě že by voják strčil nohu na naše území nebo na území člena NATO. To je pochopitelné stanovisko, nikoliv kolaborace.

5 6
možnosti
JD

J26a73n 78D75o54u88š68e94k

15. 8. 2023 11:17

Dneska zase udáváme ty o kterých si myslíme, že "kolaborují" s Ruskem. Mě je vlastně ze všech lidí stojících na tak extrémních pólech jako jsou otevření podporovatelé Ruska nebo vy jako etalonu morálky zle od žaludku. Opravdu fyzicky zle.

14 7
možnosti

Zase to s tím udáváním nepřehánějte. Soudně jsou popotahováni jenom ti, kteří své kolaborantské projevy prohlašují v e ř e j n ě na shromážděních, nebo na sociálních sítích, takže je ani nikdo udávat nemusí. Neslyšel jsem o případu, že by někdo někoho udal za jeho řeči v hospodě, nebo mezi sousedy, jak tomu bylo za protektorátu, nebo za socíku.

5 1
možnosti
Foto

Naprosto výstižné.

2 4
možnosti